+30 213 0481162 info@ouraniasfera.gr
Select Page

Munay-Ki

Το Munay-ki είναι η θεραπευτική ενέργεια της αγάπης. Μας έρχεται από το μακρινό Περού και βασίζεται σε αρχαίες σαμάνικες διδασκαλίες της φυλής των Λάικα.

Munay-Ki στη γλώσσα Κέτσουα σημαίνει Σε Αγαπώ και είναι εδώ ώστε να μοιράσει τη γνώση και τη σοφία για μια βαθιά θεραπεία στη ψυχή και στη καρδιά. Να μεταμορφώσουμε τις ζωές μας και να ζήσουμε χωρίς φόβο και δεσμά, πάντα σε μία βαθιά σχέση με τη μητέρα Γη, τη φύση και όλη τη Δημιουργία. Μας δείχνει έναν πιο γρήγορο δρόμο προς την ανάπτυξή μας μέσα από 9 βασικές τελετουργικές διαδικασίες, οι οποίες μας συνδέουν με τα μεγάλα φωτεινά όντα που αποτελούν πια μέρος της μεγάλης μήτρας της ζωής.

Μέσα από τα 9 τελετουργικά, θα αισθανθείτε περισσότερο την παρουσία και την καθοδήγηση των φωτεινών όντων, των Φυλάκων της Ημέρας, και θα λάβετε μια πιο ξεκάθαρη εσωτερική καθοδήγηση για την επανασύνδεση σας με τη ζωή και την μητέρα Γη. Θα καθαριστεί το φωτεινό σας σώμα από ενεργειακά τραύματα και κατάλοιπα. Θα φωτίσουν και θα ευθυγραμμιστούν ξανά τα ενεργειακά σας κέντρα και θα αποκτήσετε αυτό που οι Λάικα ονομάζουν «Το σώμα του Ουράνιου Τόξου».

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα μάθετε και θα βιώσετε:

  • Να ανοίγετε τις 4 κατευθύνσεις και πώς να εργάζεστε στον ιερό χώρο
  • Να καλείτε τα βασικά αρχέτυπα – ζώα δύναμης, της κάθε κατεύθυνσης
  • Την ενέργεια κάθε κατεύθυνσης που αντιστοιχεί και σε μια μεγάλη περίοδο ανθρώπινης ηλικίας
  • Τις βασικές διδασκαλίες των Φυλάκων της Ημέρας
  • Τα 9 βασικά τελετουργικά του Νότου- Δύσης- Βορρά- Ανατολής
  • Τον ακριβή τρόπο μετάδοσης των τελετουργικών σε άλλους ανθρώπους
  • Διάφορες σαμάνικες τεχνικές, τελετουργίες και θεωρία της ενέργειας
  • Την ενεργοποίηση της πέτρας Pi που είναι ξεχωριστή για τον κάθε έναν και δημιουργεί μία γέφυρα σύνδεσης με τους Φύλακες της Ημέρας
  • Τις 5 αρχές του Munay-ki

Συνήθως τα μαθήματα είναι ομαδικά και ο κύκλος του Munay-ki έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε οι συναντήσεις των τελετουργικών να γίνονται μία φορά το μήνα, ανάλογα με την προσωπική εργασία που αφιερώνει κάθε μαθητής προς τον εαυτό του, ώστε οι μαθητές να μπορούν με έναν πιο ήπιο τρόπο να αφομοιώσουν τις ιδιαίτερες αυτές ενέργειες που δρουν άκρως θεραπευτικά, αλλά και να εμβαθύνουν περισσότερο στις σαμάνικες τεχνικές.

Διδάσκει η Ελένη Πιππή

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συνήθως σε πολλές σχολές, το Munay-ki διδάσκεται σε ένα διήμερο. Όμως μετά από εμπειρία έχει γίνει κατανοητό πως ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται έναν σχετικά μεγαλύτερο χρόνο αφομοίωσης των καθαρισμών και συντονισμών που του γίνονται μέσα από αυτό το ιδιαίτερο σύστημα. Ο κύκλος των 9 μηνών είναι ενδεικτικός και ανάλογα την ενέργεια της ομάδας, τα μαθήματα μπορούν να ολοκληρωθούν νωρίτερα.

Όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια στην “ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΦΑΙΡΑ” προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκπαιδευόμενου, προκειμένου να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, λόγω των αυξανόμενων αναγκών που υπάρχουν στη σημερινή εποχή.

Για κάθε σεμινάριο υπάρχει, είτε Πτυχίο από τον επίσημο φορέα είτε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το κέντρο μας.

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε.

Μάθετε περισσότερα

Αυτοτελή Σεμινάρια

KOMYO REIKI DO
SHAMBALLA MDT (NEW PARADIGM)
ΒΑΣΙΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΑΡΧΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣ
ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΑΠΟΚΟΠΕΣ
ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΜΟΞΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πολύμηνα Μαθήματα

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΤΡΑΠΟΣ
ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ – ΑΥΤΟΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ
ΕΥΗΜΕΡΙΑ – ΑΦΘΟΝΙΑ
BIOENERGETIC SYSTEM
MUNAI-KI

Εργαστήρια

ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΥΘΙΚΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ
ΤΕΛΕΤΕΣ DESPACHO
ΓΙΟΓΚΑ ΓΕΛΙΟΥ
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Διαδυκτιακά Σεμινάρια

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΤΡΑΠΟΣ
ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ- ΑΥΤΟΑΝΑΠΤΥΞΗ
BIOENERGETIC SYSTEM

Pin It on Pinterest

Share This