+30 213 0481162 info@ouraniasfera.gr
Select Page

Ανώτερη επικοινωνία με ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ

by 29 Jul, 2021

ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μήνυμα από τη Θεά Αθηνά» διά μέσου Ελένης Πιππή

Μυστική συνάντηση / Ιούλιος 2021-07-28

 

Ας μην λησμονείτε… ο Θεός Δημιουργός κατέκλυσε με αγάπη αυτό το Σύμπαν και του έδωσε μορφή.

Και μέσα σε αυτό το θεϊκό Σύμπαν, θείες οντότητες αγάπης όπως εμείς εκπέμπουμε την αγάπη μας, τη θεία σκέψη μας και τη θεία Σοφία μας προς όντα όπως εσάς, τέλεια όντα όπως είσαστε και εσείς από την αγκαλιά του Δημιουργού, ώστε να ενδυναμωθείτε και να συνδεθείτε ξανά με την θεία χάρη του πνεύματος. 

Άρα όλοι δημιουργηθήκαμε για έναν ύψιστο σκοπό !!! για να υποστηρίζει η μια διάσταση την άλλη, η μία οικογένεια την άλλη και για να πλέκουμε μαζί ιστορίες αγάπης, ιστορίες προόδου και εξέλιξης.

Γνωρίζετε πολύ καλά πως σε αυτό το θεϊκό Σύμπαν τίποτα δεν μένει ακλόνητο, τίποτα δεν μένει στάσιμο και τίποτα δεν μένει και ατιμώρητο. Όχι με την έννοια της βαριάς τιμωρίας και της θείας δίκης, αλλά με την έννοια του κάρμα, της αιτίας και του αποτελέσματος.

Και οι άνθρωποι για να κατανοήσουν αυτόν τον τέλειο νόμο της δημιουργίας, την δημιουργία της αιτίας και του αποτελέσματος χρειάζεται να περάσουν τόσο από προσωπικά όσο και από συλλογικά κύματα, μέσα από αντιδράσεις, μέσα από δράσεις, μέσα από οτιδήποτε κλυδωνίζει αυτήν την στιγμή ακόμα και την Γαία σας.

Ότι συμβαίνει τώρα στον πλανήτη σας συμβαίνει και κοσμικά, συμβαίνει και σε όλο το κοσμικό σας Σύμπαν, αλλαγές, δράσεις, έντονες μεταρρυθμίσεις, σε κάθε τομέα, σε κάθε διάσταση, σε κάθε κόσμο, κι’ αυτό γιατί όλα λειτουργούν σε μια κοσμική ισορροπία.

Είναι σαν να ρίξετε ένα πετραδάκι μέσα σε μια ήρεμη λίμνη, όλος αυτός ο παφλασμός που θα δημιουργηθεί, έτσι ακριβώς και μέσα στο δικό σας Σύμπαν δημιουργούνται οι ανάλογοι παφλασμοί.

Όταν σε έναν κόσμο υπάρχει μια αντίδραση, μια δράση αυτό κλυδωνίζει και τους υπόλοιπους κόσμους.

Βιώνετε λοιπόν μέσα στον δικό σας κόσμο μια πολύ βαθιά αλλαγή για την οποία έχουμε μιλήσει πάρα πολλές φορές.

Η ουσία είναι να κατανοείται κάθε φορά τι αλλάζει, τι συμβαίνει και γιατί !! Η ουσία είναι να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τους θείους νόμους, τον εαυτό σας ο οποίος μέσα από κάθε τι, δυσκολία προοδεύει.

Όμως οι άνθρωποι ξεχνούν αυτήν την έννοια της προόδου και νομίζουν ή αισθάνονται πως η κάθε δυσκολία είναι η τιμωρία τους.

Όμως θα λέγαμε πως η μόνη τιμωρία που υφίσταται αυτήν την στιγμή η Γαία σας αλλά και όλοι εσείς που βρίσκεστε πάνω σε αυτήν είναι απλά η τιμωρία της αλλαγής και την εξέλιξη.

Η εξέλιξη αφορά όλους!

Αυτό απαιτεί από εσάς πολύ προσευχή, πολύ ενεργειακή κάθαρση, εμπιστοσύνη, πίστη στο θεϊκό σχέδιο και στο θείο έργο, να εργάζεστε νύχτα και ημέρα με τους θείους νόμους και να επιτρέπεται στον εαυτό σας όχι να δικάζει η να κρίνει, αλλά να παρατηρεί και να μετουσιώνει.

Η μετουσίωση είναι μία πάρα πολύ ισχυρή διαδικασία αυτήν την περίοδο, μετουσίωση των συναισθημάτων, των σκέψεων, των ενεργειών. 

Σημαίνει πως ότι δέχεστε είτε ενεργειακά είτε συνειδησιακά χρειάζεται να το φιλτράρεται από μέσα σας και να του αλλάζεται την δόνησή του σε κάτι πολύ υψηλότερο.

Άρα η απογοήτευση, η ματαιότητα, η ανασφάλεια, ο διαχωρισμός ο φόβος όπου μπορεί να νιώθετε τόσο εξωτερικά όσο και από εσωτερικά μέσα σας, χρειάζεται να το μετουσιώνετε δηλαδή να κινητοποιείτε όλες εκείνες τις διαδικασίες που χρειάζονται ώστε να μετουσιώνετε αυτούς τους φόβους, αυτές τις απογοητεύσεις η αυτούς τους αρνητισμούς σε κάτι πολύ υψηλότερο, όπως ελπίδα, χαρά, αγάπη και πίστη. 

Και αυτό χρειάζεται να το κάνουν όλοι οι εργάτες του φωτός, όλες εκείνες οι ανθρώπινες ψυχές που συνδέονται με τους θείους κόσμους και τα θεία όντα οφείλουν να μετουσιώνουν οποιαδήποτε ακατέργαστη ενέργεια, οποιαδήποτε βαριά η αρνητική ενέργεια σε κάθε τι θετικό και πολύ υψηλότερο.

Αυτή είναι μία συνεχής διαδικασία στην οποία οι εργάτες του φωτός χρειάζεται να δείχνουν επιμέλεια και σοβαρότητα.

Ένας άνθρωπος που ψυχικά συνδέεται με τους θείους κόσμους, εάν επιβαρύνει καθημερινά τον εαυτό του με σκέψεις απελπισίας η φόβου τότε όχι μόνον απλά ρυπαίνει την ενέργεια του, αλλά μειώνει και την θεία σύνδεση με τους θείους κόσμους. Αν οι άνθρωποι χάσουν έστω και νοητικά την σύνδεση που έχουν με τους θείους κόσμους, με το θείο πνεύμα, με τους οδηγούς τους, τότε καταπιέζουν περισσότερο την φύση τους, την ενέργειά τους και οδηγούνται σε χαμηλότερες δονήσεις χωρίς να γίνεται καν συνειδητά.

Άρα είναι απαραίτητο, αναγκαίο ο κάθε άνθρωπος, κάθε μια ψυχή να μετουσιώνει οποιαδήποτε βαριά η τοξική ενέργεια σε μια υψηλότερη δόνηση αγάπης και θείας χάρης.

Είναι πολύ σημαντικό κάθε άνθρωπος να συνειδητοποιεί και να παρατηρεί τι συμβαίνει εντός και εκτός του, τι συμβαίνει γύρω του και μέσα του και δυστυχώς από ότι παρατηρούμε οι άνθρωποι είναι ακόμα ανώριμοι σε αυτό.

Διαδραματίζονται αρκετά πράγματα επάνω στο πεδίο της Γης…πράγματι είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι συμβαίνει εδώ. Βέβαια και σε άλλους κόσμους και σε άλλους πλανήτες συμβαίνουν διαφορετικές εξελίξεις που έχουν και εκείνες το ενδιαφέρον τους.

Έχω να σας μεταφέρω πως η πλευρά του φωτός σε κάθε επίπεδο νικάει. Νικάει με πάρα πολύ μεγάλη διαφορά.

Αυτό όμως μέχρι να εκδηλωθεί και να αποτυπωθεί στον πλανήτη Γη θα πάρει κάποιο χρονικό διάστημα και ανάλογα με το πως οι συνειδήσεις των ανθρώπων θα αλλάξουν αργά η γρήγορα θα κριθεί και το ανάλογο αποτέλεσμα το οποίο θα αποτυπωθεί εδώ στη Γη. 

Με λίγα λόγια στους ανώτερους κόσμους το φως νικάει, με πολύ πιο απλά λόγια στον πλανήτη Γη αυτό το αποτέλεσμα δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, γιατί υπάρχουν κάποιο νόμοι και κάποιοι παράγοντες και κάποιες διαδικασίες οι οποίες δεν έχουν ξεκινήσει καν ακόμη.

Αυτό που χρειάζεται είναι εγρήγορση, είναι αφύπνιση, την οποία φυσικά βλέπουμε ότι συμβαίνει αλλά όχι στον βαθμό που θα θέλαμε, συμβαίνει ναι μεν αλλά, οι άνθρωποι ακόμη για προσωπικούς τους λόγους καθυστερούν.

Έτσι κάθε εργάτης του φωτός επωμίζεται ένα επιπλέον βάρος. 

Όχι μόνο να υποστηρίζει την προσωπική του μετουσίωση και εξέλιξη και να μένει πιστός στην αφύπνισή του, αλλά με πολύ αγάπη και πολύ ζήλο να σηκώνει επάνω στην πλάτη του αυτήν την αναγκαία αλλαγή, το βάρος όλων των τοξικών και αρνητικών ενεργειών το οποίο δεν μπορούν ακόμη να φιλτράρουν μη αφυπνισμένοι.

Χρειάζεται πια ο καθείς να ενεργοποιήσει εκείνους τους εσωτερικούς μηχανισμούς που έχει από τον θείο Δημιουργό του, τους μηχανισμούς της αυτό ίασης, της αυτοδυνάμωσης, της αυτοθεραπείας, της ενεργοποίησης και ούτω καθεξής. Χρειάζεται να ενεργοποιηθεί ο θείος πυρήνας της δημιουργίας σας. Εκείνο το θεϊκό κύτταρο που εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες από τον Δημιουργό σου και είναι εκεί σαν μια θήκη εργαλείων μέσα στον εαυτό σου, έτοιμη να ανοίξει, έτοιμη να την δεις σε κάθε στιγμή σου όπου χρειάζεσαι να ενωθείτε πιο συνειδητά με τον Δημιουργό σας και με εμάς.

Από κάποιους μήνες και μετά οι ενέργειες επάνω στον πλανήτη της Γης θα γίνουν ακόμα πιο έντονες, ακόμα πιο διαδραστικές και χρειάζεται να έχετε αποθέματα ενέργειας, πίστης, χαράς και αισιοδοξίας.

Έχετε πολύ δουλειά να κάνετε εσείς οι εργάτες του φωτός, το βλέπετε ήδη, υπάρχει μπροστά σας, όμως μην αναλώνεστε σε εργασίες που δεν είναι προς όφελός σας ή δεν είναι η αρμοδιότητά σας.

Οι εργασίες σας είναι η μετουσίωση και να κρατάτε τον πήχη ψηλά, να βρείτε την πόρτα της δικιάς σας εξόδου και να γνωρίζετε πως όλα είναι φροντισμένα από το πνεύμα.

Έτσι μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξανά πούμε, που θα ξανά βρεθούμε, κρατήστε υψηλά τον πήχη της αισιοδοξίας, της αφοβίας, της αγάπης και της ενότητας, Εργασθείτε πιο συνειδητά με τις ενέργειες του εαυτού και προσπαθήστε να βρείτε την δική σας πόρτα εξόδου δηλαδή τον δικό σας δρόμο ελευθερίας μέσα από ότι συμβαίνει αυτήν την στιγμή στον πλανήτη Γαία.

Ας γίνετε ένα παράδειγμα προόδου και υγιούς αλλαγής καθώς θα καταρριφθούν πολύ παλιά μοντέλα του κόσμου σας. Ακόμα και οι σχέσεις οικογενειακές, φιλικές, επαγγελματικές, θα αλλάξουν ταυτότητα, θα αλλάξουνε κατά ένα πολύ βαθύτερο βαθμό που δεν θα μπορούσαμε εμείς να κρίνουμε αν θα αλλάξουνε για καλό η για κακό λόγο όπως εσείς αποκαλείτε, εμείς μπορούμε να πούμε ότι αλλάζουνε βάση θεϊκού σχεδίου και αυτό είναι αρκετό!

Pin It on Pinterest

Share This