+30 213 0481162 info@ouraniasfera.gr
Select Page

Εσωτερική Ατραπός

  1. Home
  2. Seminars
  3. Courses
  4. Εσωτερική Ατραπός

“Η ουσία της ανθρώπινης ζωής βρίσκεται στη συνειδητοποίηση του εσώτερου πυρήνα του ανθρώπου, δηλαδή στη συνειδητοποίηση του Θείου Εαυτού, σε αντίθεση με την αγωνιώδη προσπάθεια του σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος προσπαθεί να ανακαλύψει οτιδήποτε βρίσκεται έξω από τον Εαυτό του”

Απόσπασμα από το βιβλίο:
“Σύγχρονες Επιστολές των Διδασκάλων της Σοφίας”
του Roger De Pins

 

Ο κάθε άνθρωπος επιθυμεί να ζει μια ευτυχισμένη ζωή με γαλήνη και αφθονία. Για να φτάσει εκεί όμως συνεχίζει και περνάει από πάρα πολλά στάδια εξέλιξης αλλά και στασιμότητας.
Μέσα στη πορεία των ενσαρκώσεων της μια ψυχή διψά να ολοκληρωθεί και να βρει τον σκοπό της, αντιμετωπίζοντας κάθε δοκιμασία της, ως μέγιστη πρόκληση ανέλιξης.
Τι γίνεται όμως όταν η κατώτερη προσωπικότητα και η άγνοια, αναλαμβάνουν τα ηνία της πορείας μιας ενσάρκωσης, αγνοώντας την μία και μοναδική αλήθεια εξέλιξης, όπου είναι η Γνώση του Εσώτερου πραγματικού Εαυτού;
Τότε οι φοβίες, η ζήλια, η θλίψη και όλα τα άλλα κατώτερα συναισθήματα, γίνονται μέρος της πραγματικότητας ενός ανθρώπου και χάνεται κάθε αίσθηση ευδαιμονίας και ολοκλήρωσης.

Σκοπός λοιπόν κάθε ενσαρκωμένης ψυχής, ανεξάρτητα τη θρησκεία της, τις ιδεολογίες της, τα κοινωνικά της πρέπει και τους επίκτητους ρόλους που παίρνει σε μια ενσάρκωση, είναι να Γνωρίσει τον Πραγματικό της Εαυτό και να συνδεθεί με τον Ανώτερο Εαυτό της, ώστε μαζί πια σαν μια ενιαία μονάδα να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή, απελευθερωμένη από κατώτερες γνωσίες και συναισθήματα.
Για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητο ένας άνθρωπος λοιπόν, να γνωρίσει πρώτα από όλα την ίδια τη Σύσταση του Εαυτού του και της Μοναδικής Θεϊκής Ψυχής του και κατόπιν να συνδεθεί με την πνευματική του οικογένεια και τις διαισθητικές του ικανότητες.

Η σχολή της Ουράνιας Σφαίρας με την Ελένη Πιππή μετά από χρόνια διδασκαλία στην εσωτερική αυτογνωσία και στην εμπειρία της ανώτερης επικοινωνίας, έχει δημιουργήσει μια σειρά μαθημάτων που βασίζεται στις διδασκαλίες των Αναληφθέντων Δασκάλων όπως δόθηκαν πρώτα στην Helena Bladvatski που ίδρυσε την θεοσοφική εταιρεία και τις επιστολές, παλιές και σύγχρονες, που ακολούθησαν στους κάτωθεν :

Alice Baiely

Leadbeater

A.P. Sinnett

Roger De Pins

 

Τα μαθήματα του πρώτου επιπέδου διεξάγονται σε δύο συναντήσεις το μήνα και ολοκληρώνονται σε 4 μήνες.

Α΄ Επίπεδο

Σύνολο 8 μαθήματα με βασική ύλη:

  • Η Αρχή της δημιουργίας
  • Η Σύσταση του Ανθρώπου και το Όχημά του
  • Ο Κατώτερος και Ανώτερος Εαυτός
  • Τα 7 Ψυχικά κέντρα
  • Τα 7 Σώματα του Ανθρώπου
  • Η Ανθρώπινη εξέλιξη
  • Ο Εικονοκλάστης άνθρωπος και οι Ασυνείδητες δράσεις του
  • Οι Κοσμικοί και Συμπαντικοί Νόμοι
  • Οι 7 Κοσμικές Ακτίνες Φωτός και οι Όψεις του Ηλιακού Λόγου
  • Οι Αναληφθέντες διδάσκαλοι
  • Τα βασικά 7 Μυστικά Τέμπλα
  • Βλάβες Ψυχικού Σώματος και τρόποι αντιμετώπισης
  • Ειδικές ασκήσεις ενεργειακού καθαρισμού και Ενδυνάμωσης- Εργασίες αυτογνωσίας

Β΄ Επίπεδο

Σύντομα σε ανακοίνωση

Όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια στην “ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΦΑΙΡΑ” προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκπαιδευόμενου, προκειμένου να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, λόγω των αυξανόμενων αναγκών που υπάρχουν στη σημερινή εποχή.

Για κάθε σεμινάριο υπάρχει, είτε Πτυχίο από τον επίσημο φορέα είτε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το κέντρο μας.

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε.

Μάθετε περισσότερα

Αυτοτελή Σεμινάρια

KOMYO REIKI DO
SHAMBALLA MDT (NEW PARADIGM)
ΒΑΣΙΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΑΡΧΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣ
ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΑΠΟΚΟΠΕΣ
ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΜΟΞΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πολύμηνα Μαθήματα

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΤΡΑΠΟΣ
ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ – ΑΥΤΟΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ
ΕΥΗΜΕΡΙΑ – ΑΦΘΟΝΙΑ
BIOENERGETIC SYSTEM
MUNAI-KI

Εργαστήρια

ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΥΘΙΚΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ
ΤΕΛΕΤΕΣ DESPACHO
ΓΙΟΓΚΑ ΓΕΛΙΟΥ
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Διαδυκτιακά Σεμινάρια

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΤΡΑΠΟΣ
ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ- ΑΥΤΟΑΝΑΠΤΥΞΗ
BIOENERGETIC SYSTEM

Pin It on Pinterest

Share This