+30 210 5051277

Σκοπός

Ο Σκοπός μας

Με λίγα λόγια...

Η “ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΦΑΙΡΑ” από το 2014, είναι ένας χώρος υποστήριξης και προώθησης ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής και σκέψης.
Σκοπός της είναι μέσα από ποικίλες δραστηριότητες, εξειδικευμένα σεμινάρια και θεραπείες, ο ενδιαφερόμενος να έρχεται σε επαφή με τον εσωτερικό του εαυτό,
να ανακαλύπτει νέους τρόπους αντιμετώπισης των διαφόρων καταστάσεων της ζωής του και να ισορροπεί νου και πνεύμα.

Ανώτερη Επικοινωνία 95%
Σεμινάρια 90%
Θεραπείες 85%
Εκδρομές 92%
Εκδηλώσεις 79%

Ελένη Πιππή

Η Ελένη Πιππή γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, όπου και διαμένει. Σπούδασε Διοίκηση Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην ηλικία των 16 χρόνων ήρθε σε επαφή με τις εναλλακτικές θεραπείες και την εσωτερική αυτογνωσία, τους διαλογισμούς και τα πολυήμερα σεμινάρια δράσης και εσωτερισμού, πρωτόγνωρα για εκείνη την εποχή.

Μέσα στα χρόνια έχει εκπαιδευτεί σε διάφορα συστήματα θεραπείας και αυτογνωσίας όπως: Komyo Reiki, Angelic Reiki, New Expanding Reiki, New Paradigm (Shamballa energy) MDT, New Paradigm 13D, Αρχαγγελικές Συνδέσεις, Διαισθητική ζωγραφική, Κλινική Θεραπευτική Ύπνωση, Υπνωτικές Αναδρομές Ζωών, Κρυσταλλοθεραπεία, E.F.T (Emotional Fredom Technics), Γιόγκα Γέλιου(Laughter Yoga), Yin Yoga Flow, Munay- Ki (Το μονοπάτι των Σαμάνων), Τελετές despacho της φυλής των Λάικα, Mything Map (Mυθική Χαρτογράφηση), Διεύρυνση Αφθονίας – Ευημερίας – Bioenergetic System, Αυτογνωσία μέσω των 7 chakra, Θεραπευτική Αναπνοή, Μογγόλικη θεραπευτική Μόξα. Επίσης έχει εκπαιδευτεί στην παραδοσιακή Ταϋλανδέζικη Μάλαξη και σε εξειδικευμένα θεραπευτικά Μασάζ.

Έχει βεβαίωση επιμόρφωσης Ραδιοφωνικού παραγωγού, έχοντας οργανώσει και διευθύνει, εκπομπές εναλλακτικής σκέψης και δράσης, σε web radio.

Το 2007 ήρθε σε διαισθητική επαφή με την πνευματική και αγγελική σφαίρα φωτός και έκτοτε διοργανώνει και συντονίζει εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης, υποστηρίζει και δίνει πληροφορίες μέσω channeling (ανώτερης σύνδεσης) και εκπαιδεύει στην Διαισθητική Συμβουλευτική. Συμμετέχει σε συνέδρια και διοργανώνει ομιλίες για τη Νέα Εποχή της ανθρώπινης συνείδησης.

Το βιβλίο της ” Η Φιλοσοφία του Πνεύματος – Ο Δρόμος προς την Επίγνωση ” βασίζεται σε ανώτερες επικοινωνίες μέσω του πνευματικού δάσκαλου Kryon που της έχουν δοθεί προσωπικά μέσα στα χρόνια. Το 2014 δημιουργεί έναν χώρο προώθησης εναλλακτικού τρόπου ζωής και σκέψης, την “Ουράνια Σφαίρα” όπου εκεί η ίδια διδάσκει και εξασκεί ποικίλες θεραπείες και σεμινάρια.