+30 210 5051277

Κβαντικό Άλμα

Κβαντικό Άλμα

Κβαντικό Άλμα

Επιμέλεια: Ελένη Πιππή

 

Ο πλανήτης μας βρίσκεται για αιώνες στην 3η διάσταση φωτός, όπου η αντίληψη του ανθρώπου είναι περιορισμένη στο χώρο, στο χρόνο και στα συναισθήματα. Οι εποχές όπου έχουμε διανύσει, χαρακτηρίζονται από το Εγώ, τον φόβο, τον έλεγχο, την εξουσία και αδιαφορία, το μίσος και την ύλη.

Κάτι χρειαζόταν να γίνει ώστε να ανέλθουμε δόνηση, να διαλύσουμε το πυκνό πέπλο του 4ου αστρικού πεδίου της Γης, της χειραγώγησης και του φόβου, και να οδηγηθούμε προς την 5η διάσταση φωτός, την δόνηση της Αγάπης και του Φωτός.

Έτσι το 1987 χιλιάδες άνθρωποι, ζητώντας την κοσμική αλλαγή, συγκεντρώθηκαν ανά τον κόσμο σε ιερούς τόπους ώστε να προκαλέσουν μέσα από οραματισμούς και διαλογισμό, την μετάβαση αυτή. Η συλλογική αυτή δυναμική, πραγματοποίησε μέσα σε λίγο χρόνο, μια τεράστια Σουπερνόβα κοντά στη Γη, όπου έγινε αντιληπτή με γυμνό μάτι. Το κύμα από την έκρηξη αυτή, απελευθέρωσε τέτοιο κύμα ενέργειας, στην ουσία ισχυρές κοσμικές ακτίνες, που καθώς έφτασαν στη Γη φυσικά επηρέασαν τα πάντα σε μεγάλο βαθμό, κάτι που παρατήρησαν άμεσα οι επιστήμονες της κβαντικής φυσικής.

Από τότε άρχισαν αλυσιδωτά να γίνονται μεγάλες αλλαγές, έγινε ένα μεγάλο κβαντικό άλμα. Παγιωμένα συστήματα κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, άρχισαν να καταρρέουν, ψάχνοντας ένα καλύτερο μοντέλο που να εξυπηρετεί. Μια μεγάλη μάζα ανθρώπων, το κρίσιμο πλήθος όπως αποκαλείται, έχει ξεκινήσει μια μεγάλη εσωτερική εργασία ανέλιξης, ενισχύοντας το ποσοστό θετικής ενέργειας στον πλανήτη μας. Πεποιθήσεις, αντιλήψεις, συμπεριφορές που δεν εξυπηρετούν πια, ξεκινούν να δίνουν τη θέση τους σε πιο βαθιές αξίες και οι προτεραιότητες των ανθρώπων αλλάζουν. Ακόμη και η πλευρά της επιστήμης έχει διατυπώσει μέσα από έρευνες πως υπάρχουν ακόμη και μεταλλάξεις του DNA καθώς ενεργοποιείται ένας ακόμη έλικας.

Δημιουργείται για πρώτη φορά στην ιστορία της γης όχι μόνο μια αλλαγή στην ενεργειακή δομή του πλανήτη αλλά και μια αλλαγή στην ύλη και στην συνείδηση του ανθρώπου. Περνάμε με γρήγορους ρυθμούς σε μια νέα εποχή και εμείς με τη σειρά μας χρειάζεται να καταλάβουμε πως είναι πολύ σημαντική η παρουσία μας αυτή την περίοδο στη Γη!

Κβαντικό Άλμα 66%
Κοσμικές Ακτίνες 55%
Αναληφθέντες Διδάσκαλοι 85%
Αρχάγγελοι 78%
Ομαδικές Ανώτερες Επικοινωνίες 82%

Μάθετε περισσότερα

ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ
ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ
ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΚΡΥΩΝ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ
ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ