+30 210 5051277

Ταξίδι στον κόσμο των Σαμάνων

Loading Events

Ταξίδι στον κόσμο των Σαμάνων

December 4 @ 19:00:00 - 20:30:00

Με ευκαιρία την πολύμηνη εκπαίδευση στο Σαμάνικο σύστημα MUNAY-KI, που ξεκινάει την Κυριακή στις 4 Δεκεμβρίου, η Ουράνια Σφαίρα με την εκπαιδεύτρια Ελένη Πιππή, σας καλεί σε ένα βαθύ διαλογιστικό ταξίδι στον κόσμο των Σαμάνων, με δωρεάν παρακολούθηση μέσω της πλατφόρμας zoom.
Σε αυτή την συνάντηση θα μιλήσουμε για το σύστημα MUNAY-KI του A.Villodo, τη διδασκαλία στην Ουράνια Σφαίρα και πως μπορεί κάποιος να εξελίξει τον εαυτό του μέσα από την εκπαίδευση αυτή.
Στη συνέχεια θα ανοίξουμε τον τροχό των κατευθύνσεων καλώντας τα ιερά αρχέτυπα κάθε κατεύθυνσης και θα οδηγηθούμε σε ένα ταξίδι στον μεσαίο κόσμο ώστε να συναντήσουμε το προσωπικό μας ζώο δύναμης και να ενωθούμε ενεργειακά μαζί του, ώστε να αναπτύξουμε τη σοφία και την δύναμη στη ζωή μας.
Οι σαμάνοι έχουν 13 ιερά αρχετυπικά ζώα όπου κάθε ένα συμβολίζει και μία βαθιά ποιότητα δύναμης και ώθησης για τον εαυτό μας. Έτσι καλώντας το δικό μας αρχέτυπο θα του δώσουμε τον χώρο και την ενέργεια να αναπτυχθεί μαζί μας, δημιουργώντας μία σχέση εμπιστοσύνης και δημιουργικότητας μαζί του.
Δηλώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και ελάτε να εξερευνήσουμε νέους κόσμους με την αγάπη της μητέρας γης pachamama και την υποστήριξη του πατέρα ουρανού pachacuti!

 

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

  Οι συμμετοχές είναι Δωρεάν!

  Ο σύνδεσμος του zoom θα σας δοθεί 15 λεπτά πριν την έναρξη μέσω email.

  Details

  Date:
  December 4
  Time:
  19:00:00 - 20:30:00

  Organizer

  Ελένη Πιππή
  Phone:
  21 0505 1277
  Email:
  contact@ouraniasfera.gr
  View Organizer Website