+30 210 5051277

Εορτασμός Καλής Θέλησης / Ακρόπολη 2022

Loading Events
  • This event has passed.
peace of mind - Intro site photo

Εορτασμός Καλής Θέλησης / Ακρόπολη 2022

Wednesday, 15 June, 2022 @ 18:45:00 - 19:00:00

Για τρίτη χρονιά γιορτάζουμε την Καλή Θέληση!!
Για ένα καλύτερο αύριο πρέπει να δημιουργήσουμε έναν κόσμο Αγάπης Τώρα!
Η ενέργεια της Καλής Θελήσης είναι μία ποιότητα ανώτερης δόνησης, όπου μας έρχεται εδώ και πάμπολλα χρόνια στη γη από την καρδιά του πεδίου της Σαμπάλλα, το πεδίο της άπειρης αγάπης και του φωτός.
Σύμφωνα με τις καθοδηγήσεις των αναληφθέντων διδασκάλων της Ιεραρχίας του Φωτός, οι οποίοι εργάζονται για την εξέλιξη της ανθρωπότητας, η Καλή Θέληση μας τονίζουν πως είναι η ενέργεια του μέλλοντος. Είναι εκείνη η Βαθιά και Αγνή ποιότητα όπου αν ο κάθε ένας από εμάς, μάθει να την εκφράζει στην καθημερινότητα του μέσα από τις πράξεις του, τότε θα οδηγούσαμε τις σχέσεις μας και κατ’ επέκταση τις κοινωνίες μας, σε ένα ανώτερα ποιοτικά επίπεδο.
Και αυτό γιατί η καλή Θέληση κρύβει μέσα της την ορθή και σοφή έκφραση της Αγάπης, την Συμπόνια, τον Σεβασμό, την Ενότητα και την Καλή πρόθεση. Ας σκεφτούμε για λίγο την ανθρωπότητα να εκφράζεται στην πλειοψηφία της μέσα από αυτές της υψηλής δόνησης ποιότητες. Πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα!!
Οι διδάσκαλοι μας συμβουλεύουν να γιορτάζουμε την Καλή Θέληση, μία φορά τον χρόνο στην πανσέληνο του Ιουνίου, μετά από την πανσέληνο του Χριστού (τον Απρίλη) και του Βεσάκ (τον Μάη) ως εκείνη την ποιότητα που ενώνει τους ανθρώπους με το θείο Πνεύμα.
Την ημέρα της πανσελήνου και για 3 ημέρες, η εκπόρευση της ενέργειας από τα ανώτερα πεδία πολλαπλασιάζεται και εμείς έχουμε την ικανότητα να την γειώσουμε πιο συνειδητά στη Γη, να την ακτινοβολήσουμε γύρω στον πλανήτη μας και σε όλα τα όντα.
Για Τρίτη χρονιά, η Ελένη Πιππή μέσω της ανώτερης επικοινωνίας με τον διδάσκαλο Κουτχούμι Λαλ Σιγκ, γιορτάζει μαζί με όσους επιθυμούν την Καλή Θέληση. Αυτή τη φορά σας καλούμε ως Ουράνια Σφαίρα, στην μαγική Ακρόπολη να απολαύσουμε το φως της πανσελήνου, τις καθαρές ενέργειες που θα γειώσουμε μέσω ενορατικού διαλογισμού και μία μικρή ανώτερη επικοινωνία με τους διδασκάλους.
Την Τετάρτη στις 15 Ιουνίου (2η μέρα της πανσελήνου) Θα συγκεντρωθούμε αυστηρά από τις 6:45 έως τις 7:00 το απόγευμα έξω από την εκκλησία του Λουμπαδιάρη στου Φιλοππάπου και από εκεί θα περάσουμε στο σημείο του διαλογισμού της ομάδας μας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698 1701 988
Φυσικά η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους με αγάπη και χαρά. Καλό θα είναι να έχετε μαζί σας ένα στρωματάκι για το έδαφος και νερό.

Details

Date:
Wednesday, 15 June, 2022
Time:
18:45:00 - 19:00:00

Organizer

Ελένη Πιππή
Phone:
21 0505 1277
Email:
contact@ouraniasfera.gr
View Organizer Website