Ανώτερη επικοινωνία με την Ελένη Πιππή

Δάσκαλος Κουτχούμι Λαλ Σιγκ

«Εκφράστε την Αληθινή Αγάπη»

Από την ομάδα ανώτερης επικοινωνίας στην Ουράνια Σφαίρα τον μήνα Μάη 2020

Ελένη Πιππή: Ο διδάσκαλος καθώς βρίσκεται στο χώρο της συνάντησής μας και μας καλωσορίζει, ζητάει να είμαστε λίγο περισσότερο συνεπής μέσα από αυτή την διαδικασία ένωσης με την πνευματική μας οικογένεια. Μας ζητάει λοιπόν πραγματικά να συντονιστούμε διά μέσου του κέντρου της καρδιάς μας γιατί έχει πολλή μεγάλη σημασία να είμαστε συνειδητοί στην ενέργεια που δημιουργούμε τούτη τη στιγμή μέσα από αγάπη και καλή πρόθεση. Πριν λοιπόν μας μιλήσει, ζητάει να καλωσορίσουμε μέσα στο κέντρο της καρδιάς μας την ακτίνα που πρεσβεύει στη γη της Αγάπης και Σοφίας και να δηλώσουμε εσωτερικά την πρόθεση να λειτουργήσουμε σύμφωνα με την καλή μας πρόθεση και την καλή μας θέληση.

Διδάσκαλος Κουτχούμι Λαλ Σιγκ: “Σας καλωσορίζω αγαπημένοι για μία ακόμη ιδιαίτερη σύνδεση που ακριβώς επειδή ορίζεται μέσα από τις καρδιές σας, είναι απόλυτα ιερή. Είναι αρκετά σημαντική ετούτη η στιγμή, όπου συνδεόμαστε με την καλή σας θέληση ώστε να ενδυναμωθείτε με την έκφραση της αγάπης μας, την καθοδήγησή μας και την υποστήριξή μας προς όλες τις πλευρές σας. Και τούτη είναι η αλήθεια και ας γραφτεί.

Το πνεύμα είναι πάντοτε δίπλα να σας υποστηρίζει στο δρόμο της ενσάρκωσής σας ώστε και εσείς κάθε στιγμή και κάθε λεπτό, να εκφράζεστε μέσα από τον δρόμο της αλήθειας και της αγάπης. Μέσα από αυτές τις ποιότητες, κάτω από αυτό το πρίσμα της αλήθειας και της αγάπης, μπορούν να ανατραπούν πάρα πολλά πράγματα γύρω στη ζωή σας, αλλά ακόμη εντός σας να ανατραπούν παλαιωμένες πεποιθήσεις και συμπεριφορές που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και να αναπτύξετε συνειδητότητα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για εσάς για την πορεία σας, είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είστε ελεύθεροι. Να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ελευθερωθείτε από εκείνες τις κατώτερες σκέψεις ή εκείνες τις κατώτερες γνωσίες οι οποίες σας κρατούν δέσμιους από το να έρθει μέσα σας ο νόμος της Αλήθειας και της Αγάπης.

Ο δρόμος της Αγάπης!

Η Αληθινή Αγάπη είναι ο βασικός νόμος της δημιουργίας σας όπου εκδηλώνεται σε κάθε άυλο και υλικό κόσμο σε τούτο το σύμπαν. Για να εκφραστεί όμως μέσα από τον καθέναν χωριστά χρειάζεται πρώτα εσωτερικά να κατανοήσετε το εύρος και την δυναμική της. Να κατανοήσετε θεωρητικά και πρακτικά πως λειτουργεί ο νόμος της αληθινής αγάπης και πως στην ουσιαστική έκφρασή της, μπορεί να προκαλέσει ανατροπές και θαύματα.

Και έτσι ο κάθε ένας από εσάς μπορεί να γίνει ένας μικρός θαυματοποιός αν μέσα του ακριβώς νοιώσει, αισθανθεί την ακριβή έννοια της αγάπης. Μία αγάπη που καλείται να εκδηλωθεί μέσα από την ποικιλομορφία σας, μέσα από τις συνειδήσεις σας, μέσα από την ατομική ενέργειά σας, μέσα από τον συναισθηματικό και νοητικό σας κόσμο.. παντού όπου υπάρχει ζωή γύρω σας.

Αυτή η αληθινή αγάπη λοιπόν ζητάει ξενιστές. Ζητάει ανθρώπους οι οποίοι μέσα από την καλή τους θέληση είναι διατεθειμένοι να την νοιώσουν, να βιώσουν εσωτερικά τη δύναμη της και να βρουν την ευκαιρία να την αναπτύξουν ώστε να την ραδιοβολίσουν επάνω στον πλανήτη Γαία. Κάθε πλάσμα λοιπόν καλείται να δεχθεί μέσα του την δημιουργό αγάπη, να την αφομοιώσει εσωτερικά σε όλες τις πλευρές του είναι του και μετά να την εκφράσει μέσα από τα ταλέντα του, τα χαρίσματα του, τις σκέψεις του, τις πράξεις του, τις γνώσεις του και τις σχέσεις που αναπτύσσει.

Η πορεία της εκδήλωσης της!

Για να εκφραστεί τούτη η έννοια της αγάπης στο πραγματικό της εύρος, έχει ακόμη διαδρομή. Όχι ότι δεν τα έχετε καταφέρει καλώς μέχρι στιγμής αλλά έχετε ακόμη πορεία να διανύσετε μέχρι να νοιώσετε απόλυτα την βαρύτητα και την ευθύνη που ακολουθεί η αληθινή αγάπη. Έχει μεγάλη ευθύνη η λέξη της αγάπης πίσω της κρυμμένη και αυτή την ευθύνη παρατηρούμε πως πολλοί άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να την αναλάβουν. Όμως και τούτο είναι σεβαστό γιατί πολλοί άνθρωποι ακόμη «παλεύουν» εσωτερικά με τον εαυτό τους, «παλεύουν» εσωτερικά με το μυαλό τους, με τα συναισθήματά τους και καλούνται να βρουν μία διέξοδο μέσα από την εσωτερική τους σύγχυση και πάλη.

Καλείστε λοιπόν όλοι εσείς, όλοι όσοι βρίσκεστε εδώ ετούτη τη στιγμή αλλά και όλοι όσοι συναντηθείτε αργότερα με τούτη την ενέργεια της αγάπης και της καλής θελήσεως, καλείστε εσωτερικά να βρείτε, να δείτε, να σημειώσετε ποιους ακόμη εσωτερικούς φραγμούς έχετε στην έκφραση μιας τέτοιας δυνατής ενέργειας και να τους σπάσετε. Και πώς μπορεί να γίνει ετούτο αγαπημένοι; Μία δυνατή τεχνική που πάντοτε αποδίδει είναι η τεχνική της πρόθεσης. Μέσα από την καλή σας πρόθεση, μπορείτε να αφομοιώσετε την έννοια της αγάπης, να υποστηρίξετε τα αποτελέσματά της και να την ραδιοβολήσετε παντού γύρω σας. Αυτή είναι μία τελετουργική σειρά της αγκυροβόλησης της αγάπης επάνω στο πεδίο της Γης.

Καθώς λοιπόν η ενέργεια της αγάπης διαχέεται επάνω στον πλανήτη σας, περνάει μέσα από τα ιερά σώματά σας ώστε με τον χρόνο σας να την αντιληφθείτε, να την αφομοιώσετε, να της επιτρέψετε να σπάσει κάθε εσωτερικό φραγμό, κάθε αγωνία, κάθε ανταγωνισμό που υπάρχει ακόμα μέσα σας απέναντι σε αυτή την έννοια, να την νοιώσετε μέχρι το βαθύ σας κύτταρο και μετά να την αγκυροβολήσετε επάνω στον πλανήτη σας αλλά και στις καρδιές των ανθρώπων γύρω σε εσάς.

Για αυτό πολλές φορές όταν συντονιζόμαστε μαζί σας θυμίζουμε την έννοια της ενότητας. Η αληθινή ενότητα μπορεί να υπάρξει μόνο όταν εσείς, ο καθένας χωριστά με την σειρά σας, νιώσετε το εύρος και την αξία της αληθινής αγάπης και έχετε αναλάβει την ευθύνη της πράξης της.

Η ατομική εργασία!

Έτσι λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσετε τον εαυτό σας πόσο βαθιά έχετε επιτρέψει να φτάσετε μέσα στον πυρήνα της έννοιας της λέξης της αγάπης και σας έχουμε δώσει άπειρα εργαλεία για να εργαστείτε επάνω σε αυτήν. Σας έχουμε μοιράσει ασυνείδητα αλλά και συνειδητά πάρα πολλές φόρμες, τεχνικές και εργαλεία τα οποία μπορείτε να τα αξιοποιήσετε και να ανθίσετε μέσα σας το έργο της αγάπης. Και γιατί επιμένω σήμερα στην έννοια της αγάπης ; Γιατί χωρίς αυτή την ποιότητα της εκφραζόμενης αλήθειας, δεν θα μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας πρώτα από όλα να είναι ελεύθερος αλλά και να ζει μέσα στην ευδαιμονία του. Η αγάπη μπορεί να σας ωθήσει να βρεθείτε μέσα στην ευδαιμονία σας, μέσα στην καλοσύνη σας και όταν αυτό συμβεί τότε όλοι οι κόσμοι γύρω σας ως διά μαγείας θα αρχίσουν να συντονίζονται σε τούτο τον ρυθμό. Αυτό μπορεί να το καταλαβαίνετε στην καθημερινότητα σας ως μία ανομοιομορφία. Μπορεί να νιώθετε πως σε σχέση με τον διπλανό σας εσείς αν δονείστε σε μία άλλη ενέργεια και πραγματικότητα παρόλο που ζείτε κάτω από τους ίδιους κοινωνικούς μηχανισμούς. Σα να βρίσκεστε μέσα σε διαφορετικούς κόσμους. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί λοιπόν εσύ, εσύ, ο καθένας χωριστά μπορεί να βρίσκεσαι μέσα στη χαρά σου, μέσα στον υγιή αυθορμητισμό σου, στην παιδικότητά σου, στην ευδαιμονία σου και ο διπλανός σου να βρίσκεται μέσα στις κακές του σκέψεις ή σε κακά συναισθήματα; Γιατί πολύ απλά εσύ έχεις επιτρέψει κατά ένα μεγάλο μέρος να φωλιάσει μέσα σου η αληθινή αγάπη και έχεις επιτρέψει να την ανθίσεις με τον δικό σου τρόπο και τον δικό σου χρόνο. Προσοχή όμως εδώ προς αποφυγή λάθους. Δε σημαίνει ότι κάποιος που βρίσκεται μέσα στην κατώτερή του σκέψη ή στο κατώτερό του συναίσθημα δεν αγαπά. Αγαπά. Αγαπά με έναν δικό του τρόπο που δημιουργείται από τις κατώτερες όψεις του, αγαπά μέχρι εκεί ου μπορεί και δύναται. Παρόλα αυτά έχει την ικανότητα, μπορεί να συντονιστεί με την έννοια της αληθινής αγάπης, όμως δεν την έχει κατανοήσει και έτσι δεν έχει επιτρέψει να λειτουργήσει μέσα του. Έχει επιτρέψει σε άλλα συναισθήματα να λειτουργούν περισσότερο και τα βαφτίζει αγάπη., αλλά δεν είναι η υψηλή έκφραση της αγάπης για την οποία σας μιλώ.

Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά που υπάρχει στην ανθρωπότητα και την παρατηρούμε από τη σφαίρα της Ιεραρχίας. Υπάρχει μεγάλη περιέργεια από εμάς στο πως θα συνεχίζετε ο καθένας να διανθίζει την αγάπη μέσα του, να την προβάλει γύρω του και να μπορέσει μέσα από αυτόν τον παλμό, να συντονίσει τις καρδιές και των άλλων ανθρώπων που δεν την έχουν αφυπνίσει ακόμα μέσα τους. Η μεγαλύτερη δοκιμασία λοιπόν που υπάρχει επάνω στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή, είναι ο κάθε άνθρωπος να επιτρέψει μέσα στη καρδιά του να λειτουργήσει η ποιότητα μιας ενέργειας όπου κανείς έως τώρα δεν έχει αντιληφθεί τη μεγάλη δύναμη της.

Και η έκφρασή της αγγίζει πάρα πολλές πλευρές. Μέσα από ποια πλευρά της αγάπης προσπαθείτε να εκφραστείτε και να συντονιστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας; Όποια πλευρά της αγάπης και αν έχετε αφυπνίσει μέσα σας είναι εντάξει. Προσπαθήστε ή συνεχίσετε να προσπαθείτε για το καλύτερο ή εσύ αγαπημένε όποιος και αν είσαι, αν δεν έχεις αφουγκραστεί την πραγματική έννοια της αγάπης μέσα σου, δήλωσε την πρόθεση. Πες εσωτερικά μέσα σου το μεγάλο ΝΑΙ. Επιθυμώ αυτή τη στιγμή και από εδώ και στο εξής να αφομοιώσω μέσα μου και να κατανοήσω την μεγάλη δύναμη της αγάπης, της αυθεντικής αγάπης, της αγάπης που εκφράζεται με σοφία, της αγάπης που δεν κρίνει, της αγάπης που επιτρέπει το νου και τα συναισθήματα να θεραπεύονται. Δήλωσε μέσα σου την πρόθεση και αυτό θα αρχίσει να λειτουργεί εντός σου με μεγάλη ισχύ και μη φοβηθείς. Θα αντιληφθείς πως αυτό μπορεί να λύσει πάρα πολλά θέματα και ανισορροπίες που επικρατούν αυτή τη στιγμή εντός και εκτός επάνω στη Γη.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι χρειάζεται μέσα από δύσκολο τρόπο να εξομαλύνουν τις διαφορές που υπάρχουν γύρω τους στην καθημερινότητά τους, το μυστικό κρύβεται πίσω από την εκδήλωση της σοφής αληθινής αγάπης.

Η Καλή Θέληση, η Σοφία και η βαθιά Αγάπη είναι το κλειδί για την ισορροπία κάθε ανισότητας, για την εξομάλυνση κάθε διαφωνίας, για την εγκαθίδρυση μίας ενωτικής δράσης και αληθινής ενότητας.

Με την απόφαση σου αυτή θα έχεις δώσει ένα πολύ μεγάλο ρεύμα θετικότητας σε όλα όσα συμβαίνουν, μέσα από τον παλμό της αγάπης. Θα προκαλέσεις μία υπερδιέγερση του φωτός και δεν θα υπάρχει περιθώριο λάθους. Ο καθένας από εσάς είναι ένας ξεχωριστός πυρήνας αγάπης και φωτός, πάλλεται μέσα από το καρδιακό σας κέντρο η έννοια του θεού αρκεί να το κατανοήσετε, αρκεί να το νοιώσετε. Από αυτή την ενέργεια πλαστήκατε, δημιουργηθήκατε και αυτό χρειάζεται να το ραδιοβολήσετε γύρω σας. Όμως αυτά που περιορίζουν την αγάπη πολλές φορές είναι περισσότερα από αυτά που μπορούν να την αναδείξουν. Και έτσι λοιπόν ο καθείς ας κάνει μια αληθινή συζήτηση με τον εαυτό του και να δει που επιτρέπει να περιορίζει την ποιότητα τούτη και με τη σειρά θα κατανοήσετε πώς εσείς οι ίδιοι πολλές φορές μπορεί να περιορίζετε τη ροή της ευημερίας στη ζωή σας, της αφθονίας και της ευδαιμονίας σας. Που περιορίζετε την προβολή της αγάπης, την έννοια της αγάπης, την αίσθηση της αγάπης, την έκφραση της αγάπης; Αυτή είναι μία δοκιμασία της ανθρωπότητας τώρα. Γιατί μέσα από τις σκιερές πλευρές, μέσα από τις αγωνίες, τους φόβους, τις ανασφάλειες που επικρατούν ετούτη τη στιγμή στο αιθερικό πλέγμα της Γης, ο άνθρωπος έχει αποσυντονιστεί από την εσωτερική του ανακούφιση και από την έννοια της σύνδεσης με την αγάπη. Έχετε λοιπόν αποσυρθεί από τον κόσμο της αγάπης και έχετε προχωρήσει στον κόσμο του φόβου ή της ανασφάλειας. Όταν λοιπόν στραφείτε προς τα μέσα σας και συνδεθείτε ξανά με την ποιότητα και την έννοια της αγάπης, τότε μπορείτε να σπάσετε τα δεσμά του φόβου και της ανασφάλειας και μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είστε ξανά ελεύθεροι.

Για ποια ελευθερία μιλάω αγαπημένοι μας; Μιλάω για την ελευθερία της έκφρασης του αληθινού σας εαυτού. Μιλάω για την ελευθερία της έκφρασης των ιδεών σας, των επιθυμιών σας. Μιλάω για την ελευθερία της έκφρασης του είναι σας, της ταυτότητάς σας. Όταν λοιπόν οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας και σας περιορίζει από την έκφραση της ελευθερίας ή της αγάπης, τότε χρειάζεται να κάνετε ξανά μία συζήτηση με τον εαυτό σας και να δείτε, να σταθείτε επάνω στο πού ακριβώς περιορίζετε αυτή την αίσθηση και την έννοια της ελευθερίας και της αγάπης. Ο χρόνος που έρχεται μπροστά σας, θα σας φέρει αντιμέτωπους μπροστά σε μία μεγάλη ερώτηση.

Πόσο αληθινά αγαπώ τον εαυτό μου; Θα έρθει ο καιρός να υποστηρίξετε μέσα από υψηλές δονήσεις τον εαυτό σας, να υποστηρίξετε την έκφραση της προσωπικής σας αγάπης, την έννοια των προσωπικών σας ιδεών και αξιών. Θα βρεθείτε λοιπόν μπροστά σε μία θέση να υπερασπίζετε τον εαυτό σας. Και πώς θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας εάν δεν έχετε ορθή αγάπη για τον εαυτό σας; Μέσα λοιπόν από αυτές τις ενέργειες οι οποίες ετούτη τη στιγμή υπάρχουν και περιβάλουν τη Γη, ο καθένας από εσάς χωριστά για να διαλύσει τους εσωτερικούς του πάγους, τους εσωτερικούς του φραγμούς θα βρεθεί λοιπόν μπροστά στην αποδέσμευσή του με αγάπη και σοφή δράση. Θα καλεστείτε να υποστηρίξετε την ελευθερία σας, να προβάλετε τον εαυτό σας, τις αληθινές σας αξίες, τις αληθινές σας αρετές, να σπάσετε τους προσωπικούς φόβους σας . Δηλώστε μόνο την πρόθεση πως είστε έτοιμοι να αγαπήσετε τον εαυτό σας ολοκληρωτικά, αληθινά, σοφά και αυτή τη φορά χωρίς όρους.

Καθώς πρεσβεύω την ακτίνα της Αγάπης και της Σοφίας επάνω στη Γη, θεωρώ πολύ ωφέλιμο να περάσω μέσα στις συνειδήσεις σας, το βάρος, την ευθύνη αλλά και την έκταση που έχει η έννοια της αγάπης. Και θυμηθείτε πάντοτε πως ένας άνθρωπος αγαπά με αλήθεια τον εαυτό του όταν με ένα σοφό τρόπο έχει επιτρέψει να απεγκλωβιστεί από τις κατώτερες όψεις του, από τις κατώτερες επιθυμίες του, όταν έχει επιτρέψει στον εαυτό του να φύγει μέσα από τις ψευδαισθήσεις του και ακολουθεί τον δρόμο της αλήθειας και της αρετής. Και καθώς αγαπημένοι μας περπατάτε επάνω στο δρόμο της αρετής και της αγάπης, τότε θα δώσετε τον παλμό και σε άλλους ανθρώπους να συντονιστούν μαζί σας επάνω σε αυτό το δρόμο της αρετής και της αγάπης. Έχει πολλή μεγάλη σημασία να σταθείτε σε αυτό. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για εσάς η έκφραση και η αφομοίωση της ποιότητας της αγάπης καθώς αυτή η ενέργεια μπορεί να διαλύσει κάθε ακόμη ψήγμα φόβου ή περιορισμού.

Οι περισσότεροι από εσάς ασυνείδητα φοβάστε την ευθύνη της αγάπης. Υποσυνείδητα φοβάστε ακόμη και να την εκδηλώσετε. Και αυτό πώς μπορείτε να το αποφύγετε; Πώς μπορείτε να υπερβείτε αυτούς τους ασυνείδητους εσωτερικούς φόβους; Μα φυσικά όπως προείπα. Δηλώνοντας την πρόθεση να λειτουργήσετε πέρα και πάνω από οποιαδήποτε κατώτερη ποιότητα υπάρχει μέσα σας αυτή τη στιγμή και να εργαστείτε υπεύθυνα επάνω σε αυτό. Να δηλώσετε την πρόθεση να συντονιστείτε με τον παλμό της αγάπης και την ορθή έκφρασή της επάνω στη Γη καθώς μπορεί να θεραπεύσει τη σκληρότητα και την ανομία που υπάρχει.

Γι’ αυτό ετοιμαστείτε και κρατηθείτε γερά. Αυτή η ποιότητα που θα σας παρασύρει ώστε να γειωθεί με άλλη δύναμη επάνω στη Γη, είναι η ολική έκφραση της Αληθινής – Σοφής Αγάπης και οποιοδήποτε εμπόδιο βρει μπροστά της θα το διαλύσει – και οτιδήποτε την περιορίζει θα το προσπεράσει γιατί πολύ απλά έχει τη δύναμη να το κάνει. Να είστε λοιπόν έτοιμοι. Φορέστε την πανοπλία της αλήθειας σας. Πάρτε τα σκήπτρα της σοφίας σας, επιτρέψτε στον αληθινό σας εαυτό να εκδηλωθεί και μέσα από την φωνή και τον παλμό σας να διακηρύσσετε το νόμο της αγάπης παντού γύρω σας. Βγείτε λοιπόν από τις κρυψώνες σας, δείξτε τον ύψιστο πνευματικό εαυτό στους ανθρώπους γύρω σας, δείξτε και εκφράστε την αλήθεια σας, την καλή σας θέληση και όλους τους φόβους που μέχρι τώρα σας περιόριζαν, κρατήστε τους το χέρι και δείξτε τους πόσο δυνατοί είστε μέσα από την έννοια της αγάπης!

Συνοψίζοντας!

Η δεύτερη λοιπόν ακτίνα της Αγάπης και της Σοφίας ας γειωθεί καλά στη Γη και ας αγκυροβολήσει μέσα στις καρδιές σας!

Όλα με τη σειρά τους αγαπημένοι. Πρώτα έρχεται η αφύπνιση, μετά έρχεται η αφομοίωση και μετά έρχεται η αλλαγή. Όλα με τη σειρά τους. Και τώρα βρίσκεστε σε αυτό το σημείο που χρειάζεται μέχρι το τελευταίο κύτταρο του εαυτού σας, να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η αγάπη. Ποια είναι ακριβώς η έννοιά της και να φύγετε από τους περιορισμούς. Πόσο θα κρατήσει αυτό; Αυτό είναι άγνωστο. Εξαρτάται από τον ρυθμό και τον παλμό του καθενός σας. Όμως είναι απαραίτητα χρήσιμο να σας τονίσω, να σας τονίσουμε όλοι μαζί σήμερα που βρισκόμαστε δίπλα σας, πως θα έρθετε αντιμέτωποι με τις δικές σας αξίες, τις δικές σας πραγματικές αρετές και θα καλεστείτε να τις αναδείξετε μέσα από το αληθινό πρόσωπο της αγάπης. Μία έννοια η οποία έχει χρησιμοποιηθεί πάρα πολλές φορές επάνω στη Γη αλλά δεν έχει εκδηλωθεί με σοφό τρόπο, με αληθινό τρόπο και με φωτεινότητα. Αν ψάχνετε έναν τρόπο να γκρεμίσετε τα τείχη του φόβου, τα τείχη της σκοτεινότητας, αν ψάχνετε ένα τρόπο μέσα από τον οποίο να προβάλετε τον αληθινό σας εαυτό χωρίς περιορισμό, αυτός ο τρόπος είναι η αφομοίωση και η έκφραση της αληθινής αγάπης.

Και αφού ρωτήσετε τον εαυτό σας πόσο αληθινά τον αγαπάτε τότε ήρθε η ώρα να τονίσετε και να ρωτήσετε τον εαυτό σας πώς εκφράζετε αυτή την αγάπη γύρω σας. Αυτή είναι η ενέργεια μέσα στην οποία θα καλεστείτε να υπηρετήσετε τόσο το προσωπικό σας σχέδιο, όσο και το σχέδιο της ανθρωπότητας. Κάθε μέρα λοιπόν ξεκινήστε να λούζετε τον εαυτό σας, να ενδυναμώνετε τον εαυτό σας, να περιβάλετε τον εαυτό σας με έννοιες και εκφράσεις σοφής αγάπης. Γνωρίστε πολύ καλά τούτη την έννοια από όλες τις πλευρές και αφού την αφομοιώσετε εσωτερικά τότε ξεκινήστε να την αγκυροβολείτε γύρω σας, στις καρδιές των ανθρώπων. Τότε και μόνο τότε η ανθρωπότητα θα περάσει σε ένα επόμενο στάδιο αφύπνισης.

Αν νοιώθετε πως υπάρχει γύρω σας και ξεδιπλώνεται ένα Θεϊκό σχέδιο τότε καλείστε να αποσυρθείτε μέσα στον εαυτό σας και αναγνωρίστε ποια μεγάλα όπλα έχετε προς υπηρεσία του σχεδίου αυτού. Η προσωπική εργασία προς την πνευματική σας ανύψωση και αποδοχή του προσωπικού σχεδίου επάνω στη γη, θα σας οδηγήσει στην κατανόηση της υπηρεσίας που έχετε να αναπτύξετε συλλογικά γύρω σας.

Τον σπινθήρα της δράσης ξυπνήστε τον ξανά και γιορτάστε μέσα από αυτή την ενέργεια της ανύψωσης. Τότε θα δείτε γύρω σας στην ανθρωπότητα οι ανισορροπίες κατά ένα διάστημα να γίνουν πιο έντονες μέχρι να καταλαγιάσουν. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντοτε επικρατεί η ακτίνα της αρμονίας μέσα από τη σύγκρουση. Έτσι λοιπόν όσο περισσότερο γειώνετε το φως της αγάπης επάνω στη Γη, τόσο περισσότερο θα τρίζουν τα θεμέλια, τόσες περισσότερες συγκρούσεις θα έρθουν στην επιφάνεια για να έρθει μετά όλο το σύστημα γύρω να ισορροπήσει και να αφομοιώσετε με τον καλύτερο τρόπο όλες σας τις αλλαγές.

Αυτό που διέπει πολλές φορές τους ανθρώπους και το παρατηρούμε με ενδιαφέρον, είναι η βιασύνη. Χρειάζεται να επιτρέψετε τον χρόνο να φέρει τα κατάλληλα αποτελέσματα και να συμβεί το ένα μετά το άλλο. Χρειάζεται να δώσετε χρόνο στην εσωτερική σας αφομοίωση, στην διαχείριση των αλλαγών του εαυτού σας, να δώσετε χρόνο μέσα από τον τρόπο και τις ποιότητες με τις οποίες θα αγκυροβολήσετε την ενέργεια της αγάπης γύρω σας επάνω στη Γη και μετά να δώσετε χρόνο να δείτε πώς αυτές οι ενέργειες θα λειτουργήσουν επάνω στο πεδίο της ανθρωπότητας. Αυτό που θα κατακτήσετε εν τέλει θα είναι το σθένος και η σοφία ώστε να αντιμετωπίζετε τις όποιες συγκρούσεις και μεταβολές, από ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης. Έχετε λοιπόν ένα δρόμο μαθητείας.

Πάρτε τα πνευματικά όπλα που σας έχουν δοθεί, την θέλησή σας και αρχίστε να γειώνετε μέσα σας αυτό που τόσο απλόχερα αυτή τη περίοδο μοιράζεται στη Γη. Η ακτίνα της αγάπης και της σοφής έκφρασής της.

Σας αγαπούμε πάντοτε με έναν ιδιαίτερο τρόπο και μέσα από μία ιδιαίτερη σχέση, την παρομοιάζουμε ως σχέση του γονιού με το παιδί. Γιατί μέσα από εσάς εξελισσόμαστε και εμείς. Αυτή είναι η αρμονία που υπάρχει μέσα στους κόσμους σας. Το κάθε πεδίο εξελίσσεται αρμονικά σε σχέση με το άλλο. Άρα κάθε παλμός που φέρνει αυτή την εξέλιξη γύρω σας επηρεάζει με έναν τρόπο και το δικό μας πεδίο. Έτσι λοιπόν θέλουμε με αγάπη να δούμε πόσο έντονα και μέσα από πόσο καλή θέληση θα αγκυροβολήσετε την αυθεντική αγάπη μέσα σας και θα την εκφράσετε με σοφό τρόπο γύρω. Ο καθένας μέσα από τις δικές του αρετές και τις χάρες, μέσα από τις δικές του αξίες και μέσα από τον δικό του κόσμο.

Μέχρι λοιπόν την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, νοιώστε τη δόνηση αυτής της ενέργειας καθώς αγκυροβολεί επάνω στο πλανήτη Γη. Έχει ξεκινήσει και ενδυναμώνεται όλο και περισσότερο μέσα από τις συνειδήσεις σας, μέσα από το συλλογικό και κατ’ επέκταση μέσα στις καρδιές σας. Αφήστε λοιπόν να σας θρέψει εσωτερικά, να σας θεραπεύσει εσωτερικά και μέσα από αυτή την εσωτερική θεραπεία να θεραπεύσετε μέσα από το δικό σας κόσμο και μέσα από το δικό σας τρόπο τις καρδιές που θα το ζητήσουν γύρω σας.

Έτσι αποσύρομαι από τη σημερινή συνάντηση σιγά σιγά και νοιώθω από την δική μου πλευρά μία έντονη ενέργεια αγάπης και ευγνωμοσύνης απέναντι προς όλους εσάς. Έτσι, να είστε ευλογημένοι και μέσα στο φως της αγάπης όπως είστε πάντοτε. Μέχρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, ας έχετε αγκυροβολήσει την έννοια της αγάπης και ας της έχετε επιτρέψει να ανθίσει μέσα και γύρω σας.”