γράφει η Ελένη Πιππή

Πολλές φορές το σύμπαν και οι πνευματικοί μας οδηγοί, θέλουν να μας δώσουν μηνύματα και απαντήσεις για ότι συμβαίνει τώρα στη ζωή μας και μας απασχολεί ή δεν έχουμε ακόμη παρατηρήσει.

Έτσι, ακόμη και στους πιο δύσπιστους προς την συμπαντική σοφία, έχουν υπάρξει στιγμές στην καθημερινότητα μας, που μπορεί να εμφανίζονται συνεχώς, με παράξενους τρόπους, επαναλαμβανόμενοι αριθμοί. Για παράδειγμα ηλεκτρονικές συσκευές που κάθε φορά που τις κοιτάμε να δείχνουν την ίδια αλληλουχία αριθμών, το σύνολο μιας απόδειξης κάποιων αγορών ή ακόμη και οι πινακίδες του μπροστινού αυτοκινήτου, ή ακόμη και διάφορες εικόνες με τους ίδιους αριθμούς σε έντυπα ή σε εκπομπές.

Όλα αυτά φυσικά, είναι ένας τρόπος επικοινωνίας των συμπαντικών οδηγών μας προς τα εμάς. Άραγε τι έχουν να μας πουν;

111 : Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ «ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ»

Ο επαναλαμβανόμενος αριθμός 1 συνδέεται με τη διαισθητική σου πλευρά. Μήπως σου συμβαίνει να διαισθάνεσαι συνεχώς πράγματα αλλά να έχεις μέσα σου κάποιες αμφιβολίες; Είναι η ώρα να να εμπιστευθείς περισσότερο την εσωτερική σου διαίσθηση και να αφήσεις για λίγο τις φλυαρίες του νου και τις ανησυχίες να κοπάσουν.

Είσαι στο σωστό μονοπάτι και χρειάζεται να συνεχίζεις να ακολουθείς τις αποφάσεις της καρδιάς και της εσωτερικής φωνής σου, μιας και η διαίσθησή σου λειτουργεί τέλεια!

222 : Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ «ΣΩΣΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ»

Ο επαναλαμβανόμενος αριθμός 2 συνδέεται με την καταλληλότητα. Μήπως έχεις παρατηρήσει πως συμβαίνουν στη ζωή σου συνεχώς συμπτώσεις; Το σύμπαν θέλει να σου τονίσει πως βρίσκεσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή.

Συνέχισε να δίνεις ενέργεια και να σκέφτεσαι αυτά που θέλεις και όχι αυτά που δεν θέλεις, ώστε να δονείσαι μέσα στις κατάλληλες καταστάσεις για σένα τη στιγμή που ακριβώς χρειάζεται!

333: Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ «ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗΣ»

Ο επαναλαμβανόμενος αριθμός 3 συνδέεται με την ισορροπία εαυτού. Μήπως σε αυτή τη περίοδο της ζωής σου φροντίζεις μόνο μία πλευρά του εαυτού σου; Είναι αρκετά σημαντικό να κρατάς Νου – Σώμα – Πνεύμα σε μια απόλυτη αρμονία.

Χρειάζεται να εστιάσεις στην φροντίδα και των τριών πλευρών του εαυτού σου ώστε να βρίσκεσαι σε μια τέλεια αρμονία εντός και εκτός σου. Μην απορρίπτεις τη μία ή την άλλη σου πλευρά καθώς όλες είναι χρήσιμες για την ανάπτυξη του εαυτού σου!

444: Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ»

Ο επαναλαμβανόμενος αριθμός 4 συνδέεται με την υποστήριξη και προστασία που έχεις από την πνευματική σου οικογένεια. Μήπως έχεις παρατηρήσει ένα αόρατο χέρι να σε βοηθά συνεχώς κάθε στιγμή που χρειάζεσαι; Το σύμπαν και οι πνευματικοί σου οδηγοί σου δηλώνουν πως αυτή τη στιγμή σε προστατεύουν.

Να δίνεις σημασία στα σημάδια που σου εμφανίζονται και να προσπαθείς να αποφεύγεις τις αρνητικές σκέψεις οι οποίες σε οδηγούν σε αρνητικές καταστάσεις!

555: Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ «ΑΛΛΑΓΗΣ»

Ο επαναλαμβανόμενος αριθμός 5 συνδέεται με τα γεγονότα που μεταβάλλονται τώρα στη ζωή σου. Μήπως τώρα βρίσκεσαι σε διαδικασία μιας μεγάλης ή μικρής αλλαγής στη ζωή σου; Το σύμπαν έχει ξεκινήσει να κινεί τα πράγματα γύρω από σένα, ώστε να οδηγηθείς στο κατάλληλο αποτέλεσμα.

Δίνε προσοχή σε τι μεταβάλλεται γύρω σου ώστε να ξέρεις κάθε στιγμή που βρίσκεσαι, ενθαρρύνοντας τον εαυτό σου για όσα αλλάζουν χωρίς να λυπάσαι ή να ανησυχείς για αυτά που αφήνεις πίσω σου!

666: Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ»

Ο επαναλαμβανόμενος αριθμός 6 συνδέεται με την προσοχή που χρειάζεται να δείξεις τώρα σε αυτά που κάνεις. Νιώθεις πως αυτή τη περίοδο είσαι έξω από τα «νερά» σου ή ότι κάτι δε λειτουργεί σωστά; Παρατήρησε τις συμπεριφορές σου και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου.

Κάνε ένα βήμα πίσω και ρώτα τον εαυτό σου αν όσα πράττεις ή όπως συμπεριφέρεσαι είναι σωστά ή λάθος και αντικατροπτίζουν τον αληθινό σου εαυτό!

777: Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ»

Ο επαναλαμβανόμενος αριθμός 7 συνδέεται με την εσωτερική δύναμη που έχει ο εαυτός σου και δεν έχει έλθει ακόμη στην επιφάνεια. Μήπως τώρα βιώνεις μια δύσκολη στιγμή στη ζωή σου; Είναι η ώρα να στρέψεις το τιμόνι της ζωής σου αλλού από όπου βρίσκεσαι, αφήνοντας πίσω σου φόβους και αδυναμίες. Ότι συμβαίνει γύρω σου, είναι για να σου αφυπνίσει την εσωτερική σου δύναμη.

Ανακάλυψε την κρυμμένη δύναμη σου και προχώρα μπροστά στο μέλλον που σου ανοίγεται με ενθουσιασμό και πίστη!

888: Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ «ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ»

Ο επαναλαμβανόμενος αριθμός 8 συνδέεται με την αρμονία και την ισορροπία. Μήπως νιώθεις μια εσωτερική πληρότητα και πως όλα γύρω σου λειτουργούν σαν ένα «ρολόι»; Έχεις καταφέρει να βρίσκεσαι σε μία απόλυτη αρμονία με το σύμπαν και με ότι συμβαίνει τώρα στη ζωή σου.

Όλες οι σκέψεις και οι πράξεις σου βρίσκονται επίσης σε μία αρμονία και συνέχισε την πολλή καλή δουλειά που κάνεις με τον εαυτό σου!

999: Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ «ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ»

Ο επαναλαμβανόμενος αριθμός 9 συνδέεται με το άφημα και την απελευθέρωση. Μήπως κουβαλάς ακόμη κομμάτια του παρελθόντος ή καταστάσεις που δε χρειάζεσαι; Παρατήρησε τι δεν σε εξυπηρετεί πια ώστε να προχωρήσεις μπροστά σε ένα νέο ταξίδι ζωής.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απελευθερωθείς από δεσμά, ανθρώπους ή καταστάσεις που σε καθυστερούν στην εξέλιξή σου και να κλείσεις παλιούς κύκλους ζωής. Χρειάζεται να προχωρήσεις σε κάτι νέο και πλήρως απαλλαγμένο από οτιδήποτε δεν είναι για σένα πλέον κατάλληλο και λειτουργικό!

Ελένη Πιππή: Ολιστική θεραπεύτρια, Σύμβουλος προσωπικής Ανάπτυξης, Δασκάλα Εσωτερισμού