+30 210 5051277

Σκέψεις Καλής Θέλησης

Σκέψεις Καλής Θέλησης

Σκέψεις Καλής Θέλησης

Η ποιότητα της Καλής Θέλησης είναι μια ανώτερη ποιότητα σκέψης που οδηγεί το συλλογικό  σε μια παγκόσμια πνευματική ανύψωση.

Μέσα από την ποιότητα αυτή οι άνθρωποι οδηγούνται βάσει της αγνής θέλησης και πρόθεσης να δουλέψουν συλλογικά, με πραότητα και υπομονή για το καλό της ανθρωπότητας.

Μέσω της Καλής θέλησης ο άνθρωπος ανυψώνεται πέρα από το εγώ και αρχίζει να σκέφτεται το συλλογικό καλό αντί το ατομικό.

Η ανθρωπότητα πλέον έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι το μοντέλο “Μοναχικός Καβαλάρης”  είναι  δυσλειτουργικό σε όλους τους τομείς μα κυρίως για την συλλογική πνευματική πρόοδο. Καιρός λοιπόν να υπάρξει η βαθιά κατανόηση, η αποδοχή και η θέληση  να δουλέψουμε ομαδικά ένα νέο μοντέλο ανθρωπίνων σχέσεων  που να βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αγάπη, την εντιμότητα, την ευγνωμοσύνη, τον σεβασμό και την συμπόνια.

Η ενέργεια της Καλής θέλησης είναι μια ισχυρή δύναμη για κοινωνική αλλαγή  η οποία αποτελεί απάντηση σε πολλές προκλήσεις της εποχής μας όπως φτώχεια, φόβος, απόρριψη συναισθήματος, έλλειψη αλληλεγγύης και πολλά ακόμη. Είναι η έκφραση της ανιδιοτελούς αγάπης  για ένα καλύτερο αύριο.

Ρένα Λαμπρινού / Υποστηρικτής του Δικτύου Καλής Θελήσεως

Σκέψεις Καλής Θέλησης

Μάθετε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

Περιεχόμενα