+30 213 0481162 info@ouraniasfera.gr
Select Page

Channeling με τον Δάσκαλο Germain – “Πλανητικό κάρμα”

by 2 Jun, 2020

Δάσκαλος Germain (Ζερμέν)

«Πλανητικό κάρμα»

Από την ομάδα Ανώτερης Επικοινωνίας στην Ουράνια Σφαίρα. Μάρτης 2020

Ελένη Πιππή: Ας καλωσορίσουμε την ενέργεια της αγάπης, της ενότητας και της καλής πρόθεσης στον χώρο μας, ας καλωσορίσουμε ο ένας τον άλλον και να ζητήσουμε από την οικογένεια του φωτός, την πνευματική μας οικογένεια να έρθουν κοντά μας και να συνδεθούν με το κέντρο της καρδιάς μας και την αληθινή μας αγάπη, να ισορροπήσουν τις ενέργειες μας με τη δική τους με αποτέλεσμα μία αποδοτική επικοινωνία με στόχο την πρόοδο και την εξέλιξη των ψυχών μας.

Για αρχή μας καλησπερίζουν οι ενέργειες του Κρύων και του δάσκαλου Κουτχούμι Λαλ Σιγκ στο κέντρο του κύκλου μας. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια ξεχωριστή για εμάς σπίθα ενέργειας με χρυσό και ασημί φως ώστε να λειτουργήσει εξαγνιστικά για τον κάθε έναν από εμάς χωριστά αλλά και για όσους συνδεθούν αργότερα με την επικοινωνία αυτή. Με τον κανονικό ρυθμό της αναπνοής μας ας καλέσουμε μια ακτίνα αυτού του φωτός από το κέντρο των δασκάλων, να εισέλθει στο κέντρο της κορώνας μας, στο κέντρο της κεφαλής. Με πρόθεση τον εξαγνισμό και την αποφόρτιση ας την οδηγήσουμε προς τα κάτω και στα υπόλοιπα κέντρα μας μέχρι και το κέντρο της βάσης. Ο Κρύων μας ζητά να δώσουμε λίγο χρόνο να αφομοιώσει το σώμα μας την καθοδική αυτή ενέργεια και να την οραματιστούμε να επεκτείνεται και στα υπόλοιπα τρία βασικά μας σώματα, το αιθερικό, το αστρικό και το νοητικό.

Καθώς οι δάσκαλοι μας ζητούν να έχουμε επίγνωση στο σώμα μας σε ότι συμβαίνει ο δάσκαλος Ζερμέν ζητά να επικοινωνήσει μαζί μας με αγάπη και αρκετή χαρά.

Ζερμέν: «Σας καλωσορίζουμε λοιπόν όπως κάθε φορά σε μία ιερή στιγμή συνάντησης ψυχών που επιλέγουν να επεκτείνουν το μυαλό και το πνεύμα τους μέσα από την ενέργεια της πληροφορίας. Σας θυμίζω πως πάντοτε είμαστε δίπλα σας στα βήματα της εξέλιξής σας και πάντα είμαστε πρόθυμοι να μεταφέρουμε μία διαφορετική άποψη στα τρέχοντα της εποχής σας. Ακούμε τις ανησυχίες σας, τις σκέψεις σας, τις ανάγκες και τις αγωνίες της καθημερινότητάς σας μα και την κατανόηση σας πως ο δρόμος της προόδου είναι γεμάτος από στιγμές που χρειάζονται την εστίαση της ενέργειάς σας. Να μην ξεχνάτε λοιπόν πως η ενσάρκωση είναι ένα δώρο της ψυχής σας προς την εξέλιξη της και χρειάζεται να διατηρείτε το πηγαίο φως σας.

Στην πορεία λοιπόν της προόδου του, ο κάθε άνθρωπος συνειδησιακά επιλέγει τι θα κρατήσει και τι θα απορρίψει ως πληροφορία διά μέσου της ελεύθερης βούλησης. Όμως μέσα στην ανάγκη του ο άνθρωπος να επιβιώσει ή να δικαιωθεί, ξεχνά πόσο μεγάλη ευθύνη έχει η έννοια της ελεύθερης βουλήσεως και πως μπορεί να επηρεάσει τις καταστάσεις γύρω του.

Και έτσι ερχόμενος στο εδώ και τώρα, με όλες αυτές τις αναταραχές που συμβαίνουν γύρω σας, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, θα ζητήσω να θυμηθείτε την ευθύνη της «ελεύθερης βούλησης». Έχετε δηλαδή το δικαίωμα να επιλέξετε ελεύθερα ποια ενέργεια θα θρέψετε μέσα σας και κατ’ επέκταση πως θα επηρεάσετε τα πράγματα γύρω σας. Η βασική αρχή για να αντιμετωπίσετε μία σοβαρή ή όχι κατάσταση, είναι να έχετε πρώτα επιλέξει πια ενέργεια θα υποστηρίξετε και πως θα κινηθείτε. Και ακριβώς αυτό το δικαίωμα της ελευθερίας έχουμε παρακολουθήσει στην πορεία της εξελίξεως πως αρκετές φορές τείνει προς την ασυδοσία. Γιατί η αλήθεια είναι, πως, στην πράξη γίνεται κάπως δύσκολο να δαμαστεί η ελευθερία της πράξης και της επιλογής, προς κάτι ωφέλιμο και άδολο. Τώρα λοιπόν εκτός των άλλων, βρίσκεστε μπροστά σε μία πρόκληση… σε ποια ενέργεια εσωτερικά θα εστιάστε και θα αναπτύξετε με σεβασμό και πρόνοια.

Τρέχοντα γεγονότα

Συμβαίνει μία γενική κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως ας ξεκινήσω από τα βασικά. Ο νους του μέσου ανθρώπου δε μπορεί να κατανοήσει τους ανώτερους λόγους για τους οποίους διαδραματίζονται αρκετές ταραχές τώρα στο πεδίο σας. Επίσης επειδή αρκετοί βρίσκονται ακόμη στην ενέργεια της μη ευθύνης και αναθέτουν τους λόγους και τις αιτίες σε άλλους πέραν του εαυτού τους, δε μπορούν να αναλογιστούν την ακριβή έννοια της ευθύνης και θέτουν τις καταστάσεις σε γήινα παιχνίδια συνωμοσίας ή ελέγχου. Πολλά σενάρια υπάρχουν και ακούγονται όμως η ακριβή αλήθεια βρίσκεται κάπου πέρα και πάνω από όλα αυτά.

Μέσα στα πλαίσια των όσων μπορεί να αντιληφθεί ετούτη τη στιγμή ο άνθρωπος, όλα όσα συμβαίνουν είναι μέσα σε πλαίσια επανεκκίνησης της συλλογικής ενέργειας και συνείδησης στο ανθρώπινο γίγνεσθαι. Αυτό συμβαίνει κατά μεγάλες περιόδους στον πλανήτη Γαία. Έρχονται τώρα στιγμές και καταστάσεις όπου κινητοποιούν αρκετά συστήματα μαζί, το κοινωνικό, το πολιτικό, το οικογενειακό, κ.λπ. ακριβώς για να απελευθερωθούν από ότι δεν έχει ακόμη την καταλληλότητα να συντηρηθεί ή από ότι χρειάζεται να εξαγνιστεί. Στην πορεία της εξελίξεως, εδώ και αρκετό καιρό στο πεδίο σας, έχουν ενεργοποιηθεί πλανητικοί νόμοι για μία άμεση και αποτελεσματική διαγραφή αρνητικού κάρμα, με σκοπό μία επανεκκίνηση και αλλαγή συνειδήσεως. Για κάθε χώρα υπάρχει και μια διαφορετική όψη του κάρμα που εξαγνίζεται. Γενικότερα αλλά και κατά ένα μέρος στη χώρα σας, διαγράφεται κάρμα ανευθυνότητας, σκοταδισμού, χειραγώγησης και κακοποίησης των βασιλείων της γης όπως το φυσικού και ζωικού.

Εσείς χρειάζεται να είστε σε εγρήγορση, σε εγκράτεια, σε μία εσωτερική ισορροπία και ηρεμία νου ώστε να πετύχετε τη θέση του παρατηρητή αλλά ταυτόχρονα να μπορείτε να συμβάλλετε με θετικό πρόσημο σε τούτη την επανεκκίνηση. Να μην εξαντλείτε τα αποθέματα της ενέργειας σας, να φροντίζετε το φυσικό σας σώμα μα και κυρίως το συναισθηματικό σας σώμα μιας και σε αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε μια υπερδιέγερση σα να βιώνει ένα μεγάλο σοκ. Καθώς συμβαίνει αυτό, το φυσικό σας σώμα δε μπορεί να αντέξει αυτή την κραδασμικότητα και βιώνει διάφορα συμπτώματα όπως κούραση, ζαλάδες, πονοκεφάλους, αϋπνίες, ατονίες, όπως ακόμη και αρκετές ασύνδετες σκέψεις χωρίς νόημα. Οπότε η σωστή διατροφή, η άσκηση, ο διαλογισμός και φυσικά η εστίαση στο φως και την αταραξία είναι κάποιες καλές συνταγές υγείας.

Μια βασική πληροφορία είναι ότι η στάση που θα τηρήσετε και στο που θα εστιάσετε την ενέργεια σας, θα συμβάλλει σημαντικά στην πορεία των γεγονότων, όχι μόνο εδώ στη χώρα σας μα και σε ολόκληρο τον πλανήτη, μιας και όπως είπαμε βιώνετε μια πλανητική επανεκκίνηση. Το καλύτερο λοιπόν που θα μπορείτε τώρα αυτές τις στιγμές να πράξετε, επειδή μας ρωτάτε διαρκώς, είναι να κρατήσετε μία εσωτερική ισορροπία και ηρεμία. Να ισχυροποιήσετε τη θετική σας στάση, να επιλέγετε υγιείς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς, να έχετε κάθε στιγμή πλήρη συνείδηση των λόγων σας και των πληροφοριών που μοιράζεστε, να μένετε στην Αφοβία και Αταραξία. Ας μην ταυτίζεστε με συναισθήματα και ενέργειες χαμηλής έκφρασης ή δόνησης. Με λίγα λόγια να αντιμετωπίζετε υπεύθυνα ως αρωγοί του φωτός όλα όσα θα συμβούν στο επόμενο διάστημα, με όπλα όλα όσα έχετε μάθει τόσα χρόνια και εργάζεστε μέσα σας, να προσφέρετε το καλύτερο που μπορείτε στον διπλανό σας μέσα από φως και καλή πρόθεση, γιατί τότε έχει την διπλάσια δύναμη και σημασία.

Σαν λαός με ιδιαίτερες εσωτερικές αξίες, θα μπορείτε να γίνεται ένα φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες αλλά και αξιόλογες στιγμές που θα βιώσετε, για το συλλογικό. Όπως είπα στην αρχή δε μπορεί να συλλάβει ο νους σας για ποιο λόγο συμβαίνουν όλες αυτές οι καταιγιστικές καταστάσεις όμως να γνωρίζετε πως εξισορροπούνται ασύμβατες ενέργειες και καθαρίζονται βαριές καταγραφές που έχουν μείνει ακόμη στα πεδία σας. Τη μεγαλύτερη σημασία έχει ποια ενέργεια εσωτερικά θα θρέψετε και θα προβάλλετε και όπως αυτή τη στιγμή συμπεριφερθείτε, αυτό θα επηρεάσει την έκβαση των γεγονότων. Να «κοιτάτε» μόνο μπροστά, πόσα χρειάζονται ακόμη να αλλάξουν και να επανεξεταστούν. Μην ξεχνάτε το νόμο της Έλξης και της Παγίωσης και να θυμάστε πως ότι συμβαίνει γύρω σας κατά ένα μέρος συμβαίνει και εντός σας, αλλαγές, εκκαθαρίσεις, συνειδητοποιήσεις.

Ολοκληρώνοντας να τονίσω αγαπημένοι μου πως μετά το πέρας κάθε κύκλου μιας κατάστασης, μόνο όσοι έχουν αναπτύξει συνείδηση και αφυπνίσει την εσωτερική τους αίσθηση θα μπορούν να αντιληφθούν τις ουσιαστικές αλλαγές που θα εκδηλώνονται. Ο μέσος άνθρωπος αν δεν τολμήσει έστω να αναπτύξει έστω το συναισθηματικό ή νοητικό στου σώμα, θα παραμένει εγκλωβισμένος σε ενέργειες φόβου ή έλλειψης, αγωνίας ή απάθειας. Είναι σημαντικοί οι καιροί που περνάτε στο να αναπτυχθείτε εσωτερικά πρωτίστως και να αρχίσετε να γίνεστε πιο ευαίσθητοι στις καταστάσεις που εκδηλώνονται, χωρίς παρωπίδες και παγιωμένες θέσεις.

Σας ευχαριστούμε και απόψε για τις ενέργειες αγάπης και καθαρότητας που μοιραστήκαμε!.»

Pin It on Pinterest

Share This