+30 210 5051277

Διδάσκαλος Κρύων

Διδάσκαλος Κρύων

Διδάσκαλος Κρύων

ΚΡΥΩΝ (Kryon)

Επιμέλεια: Ελένη Πιππή

Ο Κρύων ανήκει στη σφαίρα των πνευματικών δασκάλων που επιβλέπουν και καθοδηγούν τη γη προς την ανώτερη εξέλιξη της. Όμως σε αντίθεση με τους αναληφθέντες διδασκάλους, δεν έχει ενσαρκωθεί ποτέ στο πεδίο της γης όπως εκείνοι. Είναι ένα υπέροχο αγγελικό ον που έρχεται απευθείας από την καρδιά της πηγής και αγαπά την ανθρωπότητα.

Κύρια πνευματική εργασία του Κρύων, ιδίως μετά το κβαντικό άλμα της ανθρωπότητας το 1987, είναι να αφυπνίζει την ανθρωπότητα μέσα από εξειδικευμένες τεχνικές και γνώσεις που μεταδίδει στην ανθρωπότητα, μέσω ανώτερης επαφής– channeling. Καρμικά δεσμά, Ανάληψη, Ουδέτερο εμφύτευμα, Έλικες DNA και πολλά ακόμη είναι κάποια από τα βασικά του θέματα που αναπτύσσει στις επικοινωνίες του, με στόχο φυσικά την ανάπτυξη της συλλογικής συνείδησης με αρμονία και αγάπη, που είναι το ζητούμενο στην Νέα Εποχή που βιώνει η ανθρωπότητα.

Ο Κρύων επίσης, είναι ένας από τους μοναδικούς δασκάλους που μίλησαν για την συνείδηση της γης, ως ένας παλλόμενος και ζωντανός οργανισμός. Μίλησε για την σημασία που έχει το μαγνητικό πεδίο της γης, ορίζοντας πως είναι το μέσο με το οποίο Γη και Ανθρωπότητα συνδέονται κα συνεργάζονται. Έτσι εργάζεται επάνω στην διατήρηση των ενεργειακών ισορροπιών, ώστε κάθε μεταβολή που συμβαίνει είτε στα ενεργειακά πεδία των ανθρώπων είτε στο πεδίο της γης, να αφομοιώνεται άριστα και από τις δύο πλευρές ώστε να επικρατεί αρμονία και τάξη. Γι΄αυτό αποκαλείται στις επικοινωνίες του ως Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας. Δε παύει ακόμη να επιλέγει να συνδέεται ενεργειακά με ανθρώπους οι οποίοι έχουν ως χάρισμα την διαχείριση της ενέργειας και την μορφοποίησή της!

Μάθετε περισσότερα

ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ
ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ
ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΚΡΥΩΝ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ
ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ