ανώτερη επικοινωνία

ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώτερη Επικοινωνία Μάρτιος 2021

Φίλοι με χαρά συνεχίζουν οι Δευτέρες της Αγάπης και Προσφοράς στην «Ουράνια Σφαίρα».

Αυτή τη Δευτέρα στις 29 Μαρτίου και ώρα 7:30  το απόγευμα, η γνωστή διάμεσος Ελένη Πιππή θα πραγματοποιήσει μία ζωντανή ανώτερη επικοινωνία με τον πνευματικό διδάσκαλο Kryon και την οικογένεια του φωτός.

Η Ελένη Πιππή έχοντας διαγράψει μία μακρόχρονη πορεία 17 χρόνων πνευματικής σύνδεσης με την οικογένεια του φωτός και  πάνω από 4.000 ώρες προσωπικής και ομαδικής ανώτερης επικοινωνίας, θα μας οδηγήσει σε μία βαθιά ένωση με την σφαίρα των αναληφθέντων διδασκάλων και του πυρήνα της αγάπης και φωτός.

Σε μια περίοδο όπου τα γεγονότα τρέχουν κα αλλάζουν συνεχώς, το σημαντικότερο όλων είναι να διατηρούμε έναν ισχυρό πυρήνα πίστης και αφοβίας, ώστε να αντιμετωπίζουμε τις εξελίξεις με καθαρό νου και καθαρή διάκριση. Τι έχουν να μας πουν οι δάσκαλοι για αυτό; Ας το ανακαλύψουμε μαζί αυτή τη Δευτέρα!

Η Ανώτερη Επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής σας στην κάτωθι φόρμα επικοινωνίας. Ο σύνδεσμος της αίθουσας zoom αποστέλλεται κάθε φορά 10 λεπτά πριν την έναρξη στα προσωπικά e-mail.

Η συμμετοχή είναι Δωρεάν!

Δείτε το βιογραφικό της Ελένης Πιππής εδώ:

Διαβάστε τι είναι η Ανώτερη Επικοινωνία εδώ:

Διαβάστε για τον δάσκαλο Κρύων εδώ:

Πρόγραμμα συνάντησης:

Δευτέρα 29 Μαρτίου • 7:30-9:00 μ.μ.


Η συνάντηση πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας zoom.
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη με προσωπικό μήνυμα και με τη διεύθυνση τού προσωπικού σας mail όπου εκεί θα σας αποσταλεί, 10λεπτά πριν την έναρξη, ο σύνδεσμος της αίθουσας

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


    Οι συμμετοχές είναι Δωρεάν!