ανώτερη επικοινωνία

Πανσέληνος Ιουνίου

Πρόγραμμα συνάντησης:

Πέμπτη 24 Ιουνίου • 8:00 μ.μ.
Σας καλούμε για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε μία γιορτή Καλής Θελήσεως υπό την καθοδήγηση της Ελένης Πιππή.

Στις 24/06 ανήμερα της πανσελήνου και ώρα 8:00 μ.μ., θα συντονιστούμε συλλογικά με το κέντρο της Ιεραρχίας του Φωτός των Αναληφθέντων Διδασκάλων την καρδιά της αγάπης και θα γειώσουμε την ενέργεια της Καλής Θελήσεως μέσα στις καρδιές και συνειδήσεις μας.

Βάσει του εσωτερισμού και της πνευματικότητας, η γείωση της ενέργειας της καλής θελήσεως, είναι μία οδός προς την επαφή με την θεϊκή πηγή και την έκφραση ορθών ανθρωπίνων σχέσεων. Είναι μια γιορτή αφύπνισης και συνειδητής απόφασης να προσεγγίσουμε την πνευματική και θεϊκή μας φύση ως άνθρωποι ενσαρκώμενοι στη Γη, την οποία οι διδάσκαλοι της Ιεραρχίας μας παροτρύνουν να την εκδηλώνουμε στο πεδίο μας κάθε χρόνο στην πανσέληνο του Ιουνίου. Τότε οι θύρες της Ιεραρχίας του Φωτός θα ανοίγουν ώστε να ελκύεται στην ανθρωπότητα η ενέργεια της Καλής Θελήσεως μέσα από καθαρή αγάπη και ανιδιοτέλεια.

Η συνάντηση πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας zoom.
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη με προσωπικό μήνυμα και με τη διεύθυνση τού προσωπικού σας mail όπου εκεί θα σας αποσταλεί, 10 λεπτά πριν την έναρξη, ο σύνδεσμος της αίθουσας.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


    Οι συμμετοχές είναι Δωρεάν!