+30 213 0481162 info@ouraniasfera.gr
Select Page

Ανώτερη επικοινωνία με ΚΡΥΩΝ 2021

by 7 May, 2021

Ανώτερη επικοινωνία με την Ελένη Πιππή

Δάσκαλος ΚΡΥΩΝ

«Ο Κρύων μιλάει για τις Προκλήσεις και τις Ασθένειες»

Από την ομάδα ανώτερης επικοινωνίας στην Ουράνια Σφαίρα τον Μάρτη του 2021.

Ελένη Πιππή: Ας συνδεθούμε σαν ομάδα με την ενέργεια της καλής θέλησης, με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο και ας ζητήσουμε από το πνεύμα να μας υποστηρίξει σε αυτή τη διαδικασία και να μας συνδέσει όλους μαζί με το πυρήνα της αγάπης, της αλήθειας και φυσικά της καλής θέλησης. Έτσι ο Κρύων μου ζητάει να σας μεταφέρω την εικόνα του. Μας έχει όλους τοποθετήσει σε ένα μεγάλο κύκλο και εκείνος βρίσκεται στο κέντρο του κύκλου. Μας συνδέει έναν έναν μεταξύ μας μέσα από το πεδίο της καρδιάς και όλους μαζί μας συνδέει με το κέντρο της δικής του καρδιάς, της δικής του ποιότητας. Με αυτό τον τρόπο θέλει να μας καλωσορίσει και να μας διευρύνει ακόμη λίγο περισσότερο το κέντρο της καρδιάς μας, ώστε όχι μόνο να εκδηλώσουμε ο καθένας χωριστά περισσότερη αγάπη και περισσότερο φως αλλά για να δημιουργήσουμε μέσα μας ο καθένας χωριστά περισσότερο χώρο για το πνεύμα, για το φως, για αυτή την ενέργεια που ανιδιοτελώς και καθημερινά το πνεύμα μας διαποτίζει και μας διαχέει πάντα με πολύ αγάπη. Έτσι ταυτόχρονα γινόμαστε και γειωτές αυτής της ενέργειας φωτός και αγάπης αλλά ταυτόχρονα τη μοιράζουμε κιόλας γύρω μας.

Ο Κρύων μαζί με το Δάσκαλο Ζερμαίν και το Δάσκαλο Κουτχούμι δημιουργούν στο κέντρο μας ένα ιδιαίτερο ξεχωριστό τρίγωνο. Αυτό το τρίγωνο που δημιουργούν θα μας υποστηρίξει περισσότερο ενεργειακά και θα μας υπερφορτίσει περισσότερο σε αυτή την αποψινή δημιουργία αλλά ταυτόχρονα είναι και ένας δεσμός που δημιουργείται μεταξύ τους, μεταξύ μας σαν να επισφραγίζουν τη παρουσία τους με αυτό τον τρόπο.
Καθώς λοιπόν δημιουργούν αυτό το ισοσκελές τρίγωνο μέσα στο κέντρο του κύκλου μας, θέλουν απλά να εστιάσουμε στο κέντρο της καρδιάς και στο τρίτο μάτι, όπου θα μας συνδέσουν αυτά τα δύο ενεργειακά μας κέντρα, θα τα εξισορροπήσουν και θα υπερφορτίσουν μέσα από την ενέργεια που κατεβάζουν προς τα εμάς τώρα. (Αυτό συμβαίνει και σε σένα που διαβάζεις αυτή τη στιγμή!) Μέσα από το ενεργειακό τους τρίγωνο γειώνεται περισσότερο φως, περισσότερο κοσμικό φως και το μεταφέρουν μέσα σε εμάς από τα δύο μας κέντρα. Από το κέντρο της καρδιάς, το κέντρο του τρίτου ματιού και αυτά τα δύο ενώνονται στη καρδιά του τριγώνου. Έτσι υπάρχει μία αλληλένδετη κυκλοφορία ενέργειας. Καθόλη τη διάρκεια της επικοινωνίας ο Κρύων μας ζητάει να έχουμε εκεί εστιασμένη τη προσοχή μας, σε αυτή τη μεταφορά ενέργειας, σε αυτή την ενεργοποίηση και με πολλή αγάπη θα ξεκινήσει.

Κρύων:

«Και όπως πάντα βρισκόμαστε μαζί σας φίλοι μας μέσα από πάρα πολλή καλή διάθεση και αγάπη γιατί αυτή η σχέση που μας ενώνει και μας συνδέει μένει αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Σας καλωσορίζω και χαίρομαι που βρίσκομαι ακόμη μια φορά απέναντί σας έστω και με αυτό το περίεργο τρόπο (αναφέρεται στην επικοινωνία που γίνεται μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας). Όμως η αλήθεια είναι πως για το πνεύμα δεν υπάρχει περίεργος τρόπος. Κάθε στιγμή που απλά κλείνετε τα μάτια σας και συνδέεστε με το κέντρο της καρδιάς σας το πνεύμα μπορεί να ανθίσει μέσα σας και αν επιτρέψετε εσείς το πνεύμα να ανθίσει μέσα σας, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε και να αναπτυχθείτε στον υπέρτατο βαθμό για τον εαυτό σας. Μα εξάλλου αγαπημένοι μου ενσαρκωθήκατε εδώ για να υποστηρίξετε τον εαυτό σας σε τούτη τη διαδικασία, να βγάλει φτερά και να πετάξει, να προχωρήσει μπροστά. Και καθώς ο άνθρωπος προχωράει μπροστά χρειάζεται να μη κοιτάει πίσω καθώς προοδεύει και διατηρεί τη θέληση να αναπτύσσεται.
Αγαπημένοι μου χαίρομαι πάρα πολύ που επιμένετε μέσα σε αυτή τη προσωπική διαδικασία εξέλιξης. Κάποιοι μπορεί να προχωράτε σε πολύ γρηγορότερο βαθμό από κάποιον άλλον όμως δεν έχει σημασία.

Σημασία έχει να επιλέγετε να το κάνετε.
Σημασία έχει να βάζετε πείσμα μέσα σας και θέληση να προχωρήσετε με τον εαυτό σας μπροστά και υψηλότερα.

Πάντοτε αυτή χρειαζόταν να ήταν η πορεία της ανθρωπότητας επάνω στη γη. Να εξελίσσεται, να προοδεύει χωρίς να κοιτάει πίσω στο τι ακριβώς έγινε αλλά να κρατάει τα μαθήματα του παρελθόντος ως μια μεγάλη προίκα και κληρονομιά.
Τι συμβαίνει όμως; Σε ένα μέσο όρο περισσό η ανθρωπότητα κρατάει το παρελθόν μέσα της σαν κάτι πολύ πολύτιμο και πολλές φορές δε θέλει, δεν επιθυμεί να απελευθερωθεί από αυτό το παρελθόν και να αφεθεί με αφοβία ένα άλλο και διαφορετικό μέλλον. Κάτι λοιπόν που οι περισσότεροι άνθρωποι ακόμα επιλέγουν συνειδητά είναι, να παραμένουν κολλημένοι στο παρελθόν τους πάση θυσία. Αυτό απλά το αναφέρω ως αποτέλεσμα γιατί πολλές ψυχές έτσι θέτουν εμπόδια στην πρόοδο και υπάρχει έλλειψη δύναμης και διάθεσης να κοιτάξουν μπροστά σε μία νέα γη, με μία νέα διάθεση να δημιουργήσουν κάτι διαφορετικό. Κάτι καινούριο με μία τελείως διαφορετική πια υπόσταση.

Οι προκλήσεις!

Αυτή είναι η πρώτη πρόκληση που βρίσκεται σε αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα. Να δημιουργήσει κάτι καινούριο, κάτι μοναδικό, κάτι το οποίο δεν έχει ξαναϋπάρξει ποτέ επάνω στη γη και σε αυτό η ανθρωπότητα χρειάζεται να επιδείξει καλή θέληση και πείσμα, χρειάζεται να επιδείξει θάρρος και επιμονή, όραμα και διάθεση αποδέσμευσης από αρνητικότητες.
Έτσι λοιπόν βρίσκεστε μπροστά σε ένα κομβικό σημείο αλλά μπορεί τώρα να αναρωτιέστε “το πνεύμα μας έχει μιλήσει αρκετό καιρό πως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κομβικό σημείο. Μήπως επαναλαμβάνεται το πνεύμα;” Η αλήθεια είναι η εξής αγαπημένοι μας. Αρκετό καιρό βρίσκεστε μπροστά σε ένα κομβικό σημείο όμως τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι κάθε φορά βλέπετε, αντιμετωπίζετε τη κατάσταση μέσα από μία διαφορετική συνείδηση οπότε αυτό εκ των πραγμάτων σας τοποθετεί σε ένα διαφορετικό σημείο εκκίνησης. Κάθε φορά που επιλέγετε να αλλάξετε κάτι, να προοδεύσετε κάπου ή ακόμη και να αναπτύξετε ένα άλλο τρόπο σκέψης και συνείδησης, κάθε φορά είναι σαν να επαναπροσδιορίζετε τα πράγματα και να βρίσκεστε πάλι από την αρχή. Αυτός είναι ο νόμος της εξέλιξης, δεν είναι κάτι λάθος που συμβαίνει. Είναι όμως κάτι το οποίο χρειάζεται να το προσέξετε.

Σημαίνει λοιπόν αγαπημένοι μας πως κάθε φορά που δηλώνετε τη πρόθεση και τη θέληση να κάνετε μια καινούρια εκκίνηση στη ζωή σας, να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και κάτι επαναστατικό, πολλές φορές βρίσκεστε μπροστά και θα βρεθείτε σε ένα νέο σημείο εκκίνησης απλά και μόνο για να κάνετε έναν εσωτερικό απολογισμό για να σκεφτείτε εσωτερικά μέσα σας και να διακρίνετε τι είναι κατάλληλο να έχετε μαζί σας και τι είναι κατάλληλο να αφήσετε πίσω σας. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο είναι πολλές φορές που πάρα πολλές ενσαρκωμένες ψυχές δεν επιλέγουν να απαγκιστρωθούν από το παρελθόν τους και αυτό φυσικά έρχεται μέσα από το αρχέγονο ένστικτο του φόβου. Πάλι εδώ κάνουμε μία τοποθέτηση για εσάς για να σας δώσουμε και μια άλλη σκέψη, έναν άλλο τρόπο σκέψης. Δώστε στον εαυτό σας την ελπίδα, τη χαρά και την αγάπη να πει όχι στο φόβο και να διεκδικήσει κάτι καινούριο, όμορφο και υπέροχο. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να πει όχι στην επίκριση και προχωρήστε μπροστά με αγάπη και σεβασμό. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να πει όχι σε λανθασμένες σκέψεις και δράσεις και δώστε την ευκαιρία να προχωρήσετε μπροστά με ορθό νου και ορθή αγάπη.

Είναι πολύ σημαντικό τώρα η ανθρωπότητα να αρχίσει να κάνει επιλογές μέσα από καθαρή καρδιά και όχι μέσα από το νου. Αυτή είναι η δεύτερη πρόκλησή σας. Να προχωρήσετε και να επιλέξετε πώς θα το κάνετε αυτό έχοντας όμως ένα άλλο σημείο εκκίνησης. Όχι τη λογική και το νου που για χρόνια η ανθρωπότητα έθρεψε αλλά την εσωτερική διάκριση και τη φωνή της αληθινής καρδιάς και του αληθινού σας εαυτού. Αυτή είναι η πρώτη πρόκληση που βρίσκεστε μπροστά ετούτη τη στιγμή αγαπημένοι. Να επιλέγετε ένα άλλο σημείο εκκίνησης, ένα άλλο τρόπο δράσης και σκέψης που θα έρχεται όχι μέσα από τη λογική και τα κριτήρια, όχι μέσα από τη κριτική και τον εγωϊκό εαυτό, αλλά μέσα από τη καθαρή και αληθινή ύπαρξή σας.

Το τρίτο σημείο στο οποίο βρίσκεστε μπροστά σαν ανθρωπότητα σε μια μεγάλη δοκιμασία είναι η αποδοχή. Η ενότητα, κατανοούμε είναι ένα σημείο που ακόμη το δουλεύετε, ακόμη εργάζεστε σαν ανθρωπότητα σαν συνείδηση επάνω σε αυτό όμως για έρθει η ενότητα χρειάζεται μέσα σας να έχετε κατακτήσει και την έννοια της αποδοχής. Αποδοχή όχι με συμβιβασμούς αλλά αποδοχή με αγάπη και κατανόηση. Αποδοχή με ελεύθερη έκφραση και σεβασμό σε όλη τη δημιουργία γύρω σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιμένουν όπως απαγκιστρώνονται στο παρελθόν, επιμένουν να απαγκιστρώνονται και μέσα σε νοητικές διαδικασίες. Ο νους είναι εκείνος που μπορεί να σας ελέγξει τα πράγματα, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εντυπώσεις και διαδικασίες και τελικά να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Αφήστε για λίγο στην άκρη το νου και εκπαιδεύστε την άλλη σοφία που υπάρχει μέσα σας. Την εσωτερική σας διάκριση. Τη φωνή του αληθινού σας εαυτού που για χρόνια προσπαθεί να έρθει στην επιφάνεια. Αν δείτε λοιπόν πίσω την ιστορία του ανθρώπινου γένους θα κατανοήσετε, θα δείτε, θα διαπιστώσετε πως ο άνθρωπος πέρασε πολλά στάδια μέχρι να κατανοήσει τι είναι να βγάζει το κοστούμι του. Τι σημαίνει να πετάει από πάνω του το κοστούμι της ύλης, το κοστούμι του νου, το κουστούμι της επίκρισης και ούτω καθεξής. Χρειάζεται να περπατήσετε γυμνοί στη νέα εποχή που ανοίγει μπροστά σας. Γυμνοί ολοκληρωτικά από πεποιθήσεις σας, από προσκολλήσεις, από φόβους και ενδοιασμούς. Χρειάζεται να περπατήσετε ξυπόλητοι επάνω στη καινούρια γη και στη νέα ενέργεια που ανοίγεται μπροστά σας.

Μπορεί τώρα να αναρωτιέστε φίλοι μου “ποια είναι η νέα γη; Ποια είναι η νέα ενέργεια”; Μα η Νέα γη δεν είναι τίποτα άλλο από ένας άλλος κόσμος με υψηλή συνείδηση, με καθαρή συνείδηση και με περισσότερη καλή θέληση και αγάπη!

Η Νέα ενέργεια δεν είναι τίποτε άλλο από τη ίδια νέα ενέργεια που έχετε, απελευθερωμένη όμως από το παρελθόν και από οποιαδήποτε εγωϊκή συμπεριφορά που σας έχει φτάσει μέχρι εδώ. Άρα χρειάζεται για άλλη μια φορά να έρθετε μπροστά σε ένα νέο απολογισμό. Τι έχετε κρατήσει, τι εξακολουθείτε να έχετε μέσα σας, πώς αυτό σας εξυπηρετεί και πώς όχι και πώς μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας ξυπόλητοι και γυμνοί, να προχωρήσετε μπροστά σε μια διαφορετική πια ύπαρξη και σε μια διαφορετική δόνηση ενέργειας, στην οποία αυτή δόνηση ενέργειας δεν έχει εισέλθει ποτέ ξανά η ανθρωπότητα στην ιστορία της. Η ανθρωπότητα στην ιστορία της δεν έχει φτάσει ποτέ ξανά σε αυτό το σημείο. Το σημείο της απελευθέρωσης, το σημείο της απεξάρτησης και φυσικά το σημείο της απαγκίστρωσης. Στην ιστορία της η ανθρωπότητα πάντα κάτι κουβαλούσε. Σε κάτι πάντα έδινε μεγαλύτερη αξία και αυτό δεν ήταν το πνεύμα, αυτό δεν ήταν η ψυχή, αυτό δεν ήταν η καθαρότητα. Πάντοτε η ανθρωπότητα πειραματιζόταν, έδινε καινούριες ή νέες τοποθετήσεις κυρίως στη πλευρά του νου. Κυρίως στην υλιστική πλευρά της ζωής και αυτό όλο φυσικά την έφερε καρμικά να μάθει πώς να κάνει νέες διαπραγματεύσεις, να χρειαστεί να σκεφτεί με ένα νέο διαφορετικό τρόπο, να χρειαστεί να αποφασίσει να κάνει μία ολοκληρωτική απελευθέρωση από το παρελθόν αφήνοντας φωνές, επικρίσεις και εγωισμούς πίσω της και να προοδεύσει με ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο. Αυτό όμως για να γίνει θέλει πείσμα, επιμονή και θέληση. Αυτές τις ποιότητες ο κάθε ένας άνθρωπος ξεχωριστά τις έχει εγκαθιδρύσει μέσα του σε διαφορετικό χωροχρόνο. Δεν είστε όλες οι ενσαρκωμένες ψυχές εδώ στη γη στο ίδιο επίπεδο εξέλιξης αλλά αυτό συνέβαινε πάντα. Αυτό όμως κάνει την εξής διαφορά. Εφόσον δεν είστε όλες οι ψυχές στο ίδιο σημείο αφύπνισης και εξέλιξης, αυτό μπορεί πολλές φορές να καθυστερεί ή όχι το έργο της συλλογικής σας προόδου και της εξέλιξης.

Επάνω ακριβώς σε αυτό το σημείο εργαζόμαστε από τη δικά μας σφαίρα φωτός που βρισκόμαστε. Εργαζόμαστε στο πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε όλες εκείνες τις διαδικασίες επάνω στο ανθρώπινο πεδίο, ώστε μία μεγάλη και κρίσιμη μάζα ανθρώπων να συντονιστεί, να λειτουργήσει κάτω από την ίδια δόνηση ενέργειας και συχνότητας ώστε να γίνει ένα μεγάλο και καθοριστικό βήμα προς μία καινούρια ύπαρξη σε αυτήν εδώ την ανθρωπότητα. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα. Θα λέγαμε πως απλά τώρα αυτή η ομάδα προετοιμάζεται, πως ζεσταίνονται οι μηχανές για λίγο θα λέγαμε. Πως ο κάθε άνθρωπος αρχίζει και ενεργοποιεί την εσωτερική δική του μηχανή, το μηχανάκι της ενέργειας μέσα του, ώστε να συντονιστεί και να φτάσει σε ένα τέτοιο βαθμό ώστε εν τέλει συλλογικά να συνδεθείτε με τέτοιες ακτίνες φωτός ώστε να κάνετε τη διαφορά πολύ γρήγορα και πολύ εμφανώς επάνω στη γη. Άρα φίλοι μου αυτή τη στιγμή μέσα σας μπορεί ο καθένας σας να περνάει τις δικές του διαδικασίες εξέλιξης ή να αντιμετωπίζει μια διαφορετική πραγματικότητα, όμως αγαπημένοι παράλληλα αυτό που συμβαίνει στο καθένα είναι ότι ενεργοποιείστε σε ένα τέτοιο παράξενο βαθμό, σε ένα τέτοιο παράξενο μοντέλο, ενεργοποιείτε τις μηχανές σας και τους συνδέσμους που σας ενώνουν με το πνεύμα με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε πολύ άμεσα και γρήγορα θα μπορέσει αυτό να σας ανασύρει μέσα από το βαθύ σας σκοτάδι ή το βαθύ σας φόβο ή τις βαθιές σας ανασφάλειες, αρκεί να το ζητήσετε. Αρκεί λοιπόν να το ζητήσετε και να δηλώσετε πως είστε έτοιμοι εδώ και τώρα να ενεργοποιήσετε τη μηχανή μέσα σας και όταν αυτό γίνει με καθαρή διάκριση και καθαρό νου, τότε και αυτό θα αρχίσει να ενεργοποιείται. Απλά χρειάζεται να δηλώσετε τη πρόθεσή σας, το μεγαλύτερο εργαλείο με το οποίο έχετε ενσαρκωθεί. Πρώτα είναι η ελεύθερή σας βούληση και μετά η αληθινή εσωτερική σας πρόθεση.

Έτσι λοιπόν τώρα μπορεί ο καθένας σας εσωτερικά να δηλώσει αυτή τη πρόθεση καθώς ενεργοποιήσετε το μηχανάκι που κρύβεται μέσα σας, αυτή τη μηχανή που σας συνδέει με τη παγκόσμια συλλογική μηχανή ενέργειας, μόλις δηλώσετε τη πρόθεση να ενεργοποιηθεί ο εσωτερικός σας μηχανισμός ώστε να συντονιστείτε με ισοψυχία και με όλες τις άλλες ενσαρκωμένες ψυχές που είναι εδώ για να φέρουν τη πρόοδο και την εξέλιξη, αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει. Πολλοί μπορείτε πολύ πιο γρήγορα να κάνετε αυτή την απαγκίστρωση από το παρελθόν, μπορείτε πολύ πιο γρήγορα να διαλυθεί το πέπλο του φόβου που ίσως υπάρχει μπροστά σας και μπορεί ακόμη πολύ πιο γρήγορα να βρεθείτε σε νέα μονοπάτια και νέους δρόμους εξέλιξης. Απλά χρειάζεται να το ζητήσετε με σεβασμό και καθαρή αγάπη για τον ίδιο σας τον εαυτό αλλά και για την εξέλιξη του συλλογικού, γιατί για να βρίσκεστε εδώ σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή στην ανθρωπότητα σημαίνει ότι έχετε κάποια εργαλεία που μπορείτε να τα αξιοποιήσετε όχι μόνο για τη πρόοδο του εαυτού σας αλλά και για τη πρόοδο όλης της ανθρωπότητας.

Το έχετε σκεφτεί αυτό; Έχετε ποτέ σκεφτεί αγαπημένοι μας πως μπορεί να βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή και για κάτι μεγαλύτερο και για κάτι διαφορετικό; Όχι απλά και μόνο για να διαλύσετε το δικό σας κάρμα ή να διανύσετε το δικό σας μονοπάτι υπηρεσίας. Βρίσκεστε παράλληλα γιατί μπορείτε να εργαστείτε για κάτι υψηλότερο, για κάτι ανώτερο και απλά χρειάζεται να πείτε το μεγάλο ναι. Πως είστε έτοιμοι να παρέχετε μια υπηρεσία, πως είστε έτοιμοι να ανοίξετε τη καρδιά σας να χωρέσει και άλλες ψυχές, πως είστε έτοιμοι να ανοίξετε τη καρδιά σας να δώσετε αυτή τη ποιότητα της καλής θέλησης και της αγάπης παντού γύρω σας. Αυτό είναι πρόοδος για το πνεύμα, αυτό είναι εξέλιξη για το πνεύμα. Εξέλιξη δεν είναι μόνο να οδηγείτε τον εαυτό σας από το σημείο Α στο σημείο Β, εξέλιξη είναι να έχετε τη θέληση και τη διάθεση να το μοιράσετε και στους άλλους γύρω σας. Να κάνετε έστω και κάτι μικρό. Από τα μικρά ξεκινάνε οι μεγάλες αλλαγές, έτσι δεν είναι φίλοι μου; Έστω και ένα βοτσαλάκι εάν το πάρετε από τη μια πλευρά και το πάτε στην άλλη γιατί αυτό μπορεί να βοηθήσει κάποιον ή κάποιους αυτό είναι πρόοδος και εξέλιξη. Όταν λοιπόν πείτε στον εαυτό σας ένα μεγάλο ΝΑΙ, να ενεργοποιήσετε εκείνο το μηχανισμό της σύνδεσης με τις άλλες ψυχές τις αφυπνισμένες, αυτό βοηθάει στην υπηρεσία της ανθρωπότητας γιατί αγαπημένοι μας, ένα μεγάλο ποσοστό της ανθρωπότητας αυτή τη περίοδο είναι βυθισμένο στο φόβο και στο πένθος.

Οι ασθένειες!

Αν εσύ λοιπόν αγαπημένε θέλεις να κρατήσεις μέσα σου ψηλά το φως της εξέλιξης, της αλλαγής, της θεραπείας, της αλήθειας, της αγάπης, αν θέλεις να το κρατήσεις αυτό μέσα σου ψηλά, θα είναι πιο δύσκολο να το κάνεις αν γύρω σου το συλλογικό πενθεί ή φοβάται ή είναι άρρωστο ψυχικά, νοητικά και εν τέλει μπορεί να ασθενήσει και σωματικά. Ξέρετε φίλοι μας αυτή τη περίοδο δεν ασθενούν οι άνθρωποι στο σώμα, ασθενούν στη ψυχή και στο νου. Δεν είναι οι σωματικές ασθένειες που μαστίζουν την ανθρωπότητα αλλά οι νοητικές ασθένειες και αυτό ο άνθρωπος δεν μπορεί ακόμη να το καταλάβει. Χρειάζεται να το βάλει ακόμη καλά μέσα στο πετσί του. Δεν έχει ακόμη σκεφτεί ο άνθρωπος πως για να ασθενήσει η ύλη του έχει πρώτα ασθενήσει ο νους του η ψυχή του. Δεν έχει ακόμη αποδεχτεί ο άνθρωπος πόσο ενωμένος είναι με το σύνολο αλλά και με τις ενέργειες που κυκλοφορούν και υπάρχουν γύρω του. Δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει ο άνθρωπος πως για να είναι σωματικά υγιής χρειάζεται να έχει μια ψυχή και νου καθαρό, συντονισμένο με το φως και την αγάπη. Αν αυτό ο άνθρωπος και ο πιο απλός μέσος άνθρωπος το καταλάβει, τότε δε θα χρειάζεστε ούτε τα φάρμακα, δε θα χρειάζεστε ούτε να αγωνιάτε για το που μπορείτε να βρείτε την ίασή σας. Αυτό που απλά θα χρειάζεστε είναι να είστε απλά συντονισμένοι με τον υγιή σπινθήρα σας και αυτό αμέσως θα σας θεραπεύει.

“Πότε θα γίνει αυτό Κρύων”; Θα γίνει όταν η ανθρωπότητα αποδεχτεί ότι μπορεί να αυτοθεραπεύεται. Ότι μπορεί να κινητοποιεί εσωτερικά τους μηχανισμούς της ίασης χωρίς να χρειάζεται τίποτα επιπρόσθετο. Οτιδήποτε πέραν της φύσης σας δεν είναι χρήσιμο για το σώμα σας, δεν είναι χρήσιμο για την ενέργειά σας, δεν είναι χρήσιμο για το νου σας και ναι φυσικά δεν αναιρούμε την επιστήμη σας ή την ιατρική σας που έχει κάνει άλματα και έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι εδώ την ανθρωπότητα σε ένα καλό βιοτικό επίπεδο, όμως αυτό έχει και την επίπτωσή του.

Επίπτωση ποια είναι; Να έχει διαχωρίσει τον άνθρωπο, να έχει διαχωρίσει το σώμα, την ύλη από την ψυχή και το νου. Αυτό είναι λοιπόν το αποτέλεσμα, η άλλη πλευρά σε όλη αυτή τη διαδικασία εξέλιξης που έχει φέρει η επιστήμη σας στη γη και ακόμη δε γνωρίζετε πώς να την αξιοποιήσετε στο καλύτερο βαθμό της. Ακόμη δε γνωρίζετε πώς να αξιοποιήσετε τα εργαλεία που σας δίνει η φύση. Αξιοποιείτε τα εργαλεία που σας δίνουν τα εργαστήριά σας. Αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα που πρέπει οι επιστήμονες να δώσουν προσοχή. Η φύση σας παρέχει γύρω σας ότι χρειάζεστε για να θεραπεύετε το σώμα σας, τη ψυχή και τα κύτταρά σας. Παρόλα αυτά η ανθρωπότητα έχει φτάσει σε ένα τέτοιο βαθμό, ώστε αφού έχει διαχωρίσει το φυσικό της σώμα από το νοητικό και το αστρικό, να προσπαθεί να το επανασυνδέσει μέσα από τη χημεία. Αυτό είναι αδύνατον. Είναι αδύνατον να συνδέσετε τους ενεργειακούς σας ιστούς, να συνδέσετε τους ενεργειακούς σας φορείς μέσα από τη χημεία ή τη φαρμακολογία. Ο άνθρωπος χρειάζεται τις φυσικές πηγές να έρθει σε επαφή και αυτό θα φέρει μία γρήγορη ίαση όχι μόνο σε κυτταρικό επίπεδο αλλά σε νοητικό και ψυχικό.

Έτσι, βρίσκεστε μπροστά σε ακόμη μία πρόκληση μέσα σε όλες τις άλλες. Να καταλάβετε πώς λειτουργεί ο μηχανισμός της ίασης και της αυτοθεραπείας. Και όμως αυτό θα πάρει πάρα πολύ χρόνο στο πεδίο της γης για να φτάσει ο άνθρωπος να κατανοήσει πώς μπορεί εύκολα να θεραπεύει τον εαυτό του με ότι του παρέχει η δημιουργία. Βρίσκεστε ακόμα σε ένα σπερματικό επίπεδο όσον αφορά αυτό ακριβώς το ζήτημα. Παρόλα αυτά χρειάζεται να βρείτε το θάρρος και να διαχωρίσετε τις θέσεις σας όσον αφορά το πώς θα συμπεριφέρεστε στο σώμα σας. Είναι ύψιστης σημασίας αυτό εάν θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα κβαντική αλλαγή στο σύστημα και στην ίδια σας τη γη. Στον ίδιο σας το πλανήτη. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε το σώμα σας με διαφορετικούς τρόπους από ότι κάνατε στο παρελθόν. Εξάλλου προηγουμένως φίλοι μου σας μίλησα για απαγκίστρωση του παρελθόντος. Είναι και αυτός λοιπόν ένας τρόπος. Απαγκιστρωθείτε από τους τρόπους με τους οποίους συμπεριφερόσασταν στον εαυτό σας. Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι κάνουν ξανά μια στροφή στη φύση, στις φυσικές αξίες και στις φυσικές θεραπείες. Και αυτό γιατί έχει καταλάβει βαθιά ο εαυτός σας τι του κάνει καλό και τι όχι. Απλά όπως σας ξανά τόνισα κάποιοι άνθρωποι είναι συνδεδεμένοι με το σώμα και τη φύση τους και κάποιοι όχι. Δεν είναι λάθος αυτό. Είναι η πορεία που έχει κάνει κάθε ψυχή στο διάβα της, αυτό όμως που θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά είναι “φροντίστε τον εαυτό σας πολύ πιο ουσιαστικά και αληθινά” και όταν το κάνετε αυτό θα ενεργοποιείται κάθε μέρα όλο και περισσότερο τους εσωτερικούς μηχανισμούς ίασης.

Όταν μια ασθένεια φτάνει στο σώμα σημαίνει πως το ψυχικό και νοητικό σας σώμα δε μπορεί πια να κρατήσει, δεν έχει δύναμη, δε μπορεί να συγκρατήσει τις ριπές της ενέργειας που δέχεται ο εαυτό σας και αυτό σας βάζει σε ακόμη μία διαφορετική διαδικασία. Ο εαυτός σας εσωτερικά να προσπαθεί να απωθήσει την ασθένεια ενώ θα έπρεπε να τηρήσετε έναν άλλο ρυθμό. Όταν έρχεται μια ασθένεια στο σώμα σας το πρώτο που κάνετε αυτόματα και μέσα από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης είναι πώς να τη διορθώσετε, πώς να τη διώξετε, πώς να την αποβάλλετε από το σώμα σας. Αυτό όμως που ο φυσικός μηχανισμός του σώματός σας θέλει να κάνει πρώτα είναι να σκεφτείτε. “Ω μα τι θέλει η ασθένεια αυτή εδώ τώρα, τι θέλει να μου πει; Τι χρειάζεται το σώμα μου να ακούσει; Τι χρειάζεται εγώ να καταλάβω ή να αντιληφθώ”; Τότε η ασθένεια θα έχει γίνει σύμμαχός σας. Θα είναι συμπαίκτης σας και δε θα είναι απλά ένας διώκτης σας. Αυτός είναι ο πρώτος τρόπος που χρειάζεται να κινητοποιήσετε ως ένα εσωτερικό μηχανισμό από μέσα σας. Όταν λοιπόν έρχεται ένας ιός μπροστά σας και σας χτυπάει τη πόρτα και αυτός ο ιός μπορεί να καταλήγει στο σώμα σας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο γιατί όπως σας είπα πρωτύτερα ο άνθρωπος αποχωρίστηκε από το ψυχικό και το συναισθηματικό του σώμα, υπήρξε μία αποκόλληση, και χρειάζεται χρόνος για να συνδέσετε ξανά αυτούς τους φορείς, όταν λοιπόν ένας ιός χτυπάει το σώμα σας καλωσορίστε τον. Γιατί φοβάστε; Μπείτε μέσα στη διαδικασία της μάθησης. Ενεργοποιείστε εσωτερικά την ευφυΐα που έχετε σαν έμψυχα όντα. Η ευφυΐα που υπάρχει μέσα σας, σας λέει. “Τι θέλει αυτός ο ιός εδώ; Τι συνδέει μέσα στο σώμα σας; Τι θέλει να φωνάξει; Γιατί τον δέχτηκε το σώμα σου; Γιατί τον καλωσόρισε μέσα του; Τι ενεργοποιήθηκε και αυτός ο ιός συνδέθηκε με τη δική σου νοημοσύνη, με τη δική σου ευφυΐα, με το δικό σου σώμα”; Όμως θα ξαναπώ φίλοι μου. Έχει χρόνο ακόμα η ανθρωπότητα μπροστά της ώστε να μπει και να καταλάβει αυτό το μηχανισμό δράσης.

Πάλι θα πω, δεν είναι λάθος είναι όμως η διαδρομή σας. Μην απομακρύνεστε λοιπόν από αυτές τις διαδρομές, από αυτούς τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε με αυτό που κάποτε ήσασταν πριν ενσαρκωθείτε σε αυτόν εδώ τον πλανήτη. Είσαστε φως, είσαστε ενέργεια, είσαστε δύναμη. Έχετε όλα τα εχέγγυα μέσα σας και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε κάθε κατάσταση που βρίσκεται μπροστά σας. Μην επιτρέπετε λοιπόν στον εαυτό σας να συντονίζεται με το φόβο. Μην επιτρέπετε λοιπόν στον εαυτό σας να συντονίζεται με όποια δόνηση σας απομακρύνει από τη φύση σας. Αυτή είναι μια ακόμη πρόκληση και φτάνοντας στο τέλος της αποψινής μας σύνδεσης αγαπημένοι, μέχρι τώρα σας τόνισα ποιες είναι οι προκλήσεις σας, όμως αυτές τις προκλήσεις θέλουμε όλοι εμείς να τις αντιμετωπίσετε με χαρά και καλή διάθεση. Όχι με φόβο και αγανάκτηση. Όχι με απογοήτευση. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Τίποτα δεν έχει κριθεί επάνω σε αυτή τη κατάσταση που βιώνετε τώρα σε αυτό το πεδίο, σε αυτό το σημείο της ιστορίας σας. Όλα βρίσκονται ακόμα εν εξέλιξη και σας είπαμε. Περιμένουμε να ενεργοποιηθεί εκείνη η μάζα όπου θα συντονίζεται αυτόματα και ολοκληρωτικά μεταξύ της και θα μπορέσει να κάνει την ειδοποιό διαφορά. Δε μπορούν τα πράγματα απλά να αλλάξουν στο πεδίο της γης, όμως αλλάζουν και αυτό είναι το θετικό που θέλω να σας μεταφέρω σήμερα. Δε μπορεί αυτόματα να έρθει μια ανατροπή στο πεδίο της γης γιατί ενεργειακά όλοι οι άνθρωποι, όλες οι ενσαρκωμένες ψυχές δεν είναι έτοιμες να αντέξουν αυτή τη μαζική αφύπνιση, αυτή τη μαζική αλλαγή. Εκεί λοιπόν, αυτές τις διαφορές χρειάζεται να διαχειριστείτε, αυτές τις διαφωνίες χρειάζεται να διαχειριστείτε, τους διαχωρισμούς, να έρθει η αποδοχή, να φροντίσετε τον εαυτό σας με έναν άλλο τρόπο, με έναν άλλον πιο ευφυή τρόπο και να επαναστατήσετε μέσα σας. Αφού επαναστατήσετε μέσα σας και ενεργοποιήσετε το μηχανισμό της εξύψωσής σας, τότε όλα μπροστά σας θα αρχίσουν να καταρρέουν και να έρθουν τα γεγονότα που περιμένετε μέσα σας. Περιμένετε απελευθέρωση.

Απελευθέρωση από τι αγαπημένοι;; Από τα δεσμά που η ίδια η ανθρωπότητα δημιουργεί;; Απελευθέρωση πρώτα από όλα από τους δικούς σας εφιάλτες, απελευθέρωση από τις δικές σας υπάρξεις και καταστάσεις. Απελευθέρωση από τους δικούς σας μηχανισμούς αυτοσυντήρησης που σας έχουν φέρει σε ένα διαχωρισμό, σε μια διάσπαση, από το ποιοι φυσικά και αληθινά είστε. Οπότε φέρτε μέσα σας την αγάπη, την ελπίδα, το φως πως όλοι εν δυνάμει είστε αυτοκυρίαρχοι και δημιουργοί. Είστε δημιουργοί μιας νέας ζωής αρκεί να το επιλέξετε και να το υλοποιήσετε. Είστε εν δυνάμει φωτεινά όντα που μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να εκδηλώσετε τους εσωτερικούς μηχανισμούς σας. Προσέξτε!!! Να είστε προσεκτικοί με το πώς επαναστατείτε, με το πώς κάνετε τη δική σας προσωπική επανάσταση. Μπορείτε να κάνετε επανάσταση αλλά να την κάνετε μέσα από καλή θέληση, αγάπη και σεβασμό. Αυτές είναι οι αξίες επάνω στις οποίες χρειάζεται ένα εργάτης του φωτός, ένας συνειδητός άνθρωπος να κινηθεί και να διαχειριστεί την πραγματικότητά του.

Θα μιλήσουμε ξανά σύντομα. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Θα μιλήσουμε ξανά σύντομα γιατί τα γεγονότα δρουν και αλλάζουν και τρέχουν σε πολύ γρήγορο ρυθμό αρκεί να τα προλαβαίνετε εσείς. Οι ενέργειες λειτουργούν σε πάρα πολύ γρήγορο ρυθμό, αρκεί εσείς να τις προλαβαίνετε, οπότε μη μένετε απλά σε μια πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει ο ψευδής νους. Το σπίτι, η δουλειά, η εργασία, οι ανέσεις, τι χάνω; Τι κερδίζω; Βγείτε έξω από αυτό το πλαίσιο, αυτό το καβούκι που ο άνθρωπος έχει μάθει να σκέφτεται. Και πάλι, ας το λέμε με αγάπη, δεν κρίνουμε, αυτή είναι η πορεία του ανθρώπου. Σας παρατηρούμε όμως, σας εστιάζουμε να παρατηρήσετε πώς γίνεται η αλλαγή. Η αλλαγή γίνεται όταν επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγει πάνω από το καβούκι σας, να βγείτε πάνω από τη τρύπα σας. Ας μην είστε τυφλοπόντικες λοιπόν, βγείτε πάνω από τη τρύπα, βγείτε πάνω από το έδαφος και κοιτάξτε γύρω σας. Δείτε από ψηλά τα πράγματα και τις καταστάσεις που συμβαίνουν.

Πού οδηγεί όλη αυτή η κατάσταση του φόβου και του πένθους που συμβαίνει γύρω σας τώρα; Όλη αυτή η κατάσταση εάν δεν έχετε αναπτύξει μία γερή, αληθινή και υγιής σχέση με τον εαυτό σας, σας απομακρύνει περισσότερο από το πυρήνα σας, από την αλήθεια σας, από τον Εγώ Ειμί εαυτό! οπότε κάντε οτιδήποτε χρειάζεται, οτιδήποτε εργαλείο και αν έχετε μέσα σας ή και σας δίνεται, ώστε να συνδεθείτε ξανά με τις υψηλότερες δονήσεις σας και να επιτρέψετε στους εαυτούς σας να δείτε πέρα και πάνω από αυτό που παρατηρείτε στη καθημερινότητα γύρω σας. Από τη θέση του παρατηρητή να μιλάτε, από τη θέση του παρατηρητή να εκφράζετε την άποψή σας, από τη θέση του παρατηρητή να οριοθετείτε τα πράγματα στη ζωή σας, από τη θέση του παρατηρητή να κάνετε τις αλλαγές. Όχι μέσα από τη θέση του νου που τα βλέπει όλα μονοδιάστατα, όχι μέσα από τη θέση του συναισθήματος που μόνο υπάρχει ένταση και ούτε μέσα από τη θέση του κατώτερου νου που μπορεί να διαλύσει κάθε ορθή κατάσταση και να την κάνει ως ψευδή.

Άρα αγαπημένοι έχετε εργασία να εκδηλώσετε εδώ και τώρα και πάντοτε είχατε απλά σε αυτή τη περίοδο που βιώνετε στο σύνολό σας, η εργασία που έχετε να κάνετε με τον εαυτό σας αλλά και με το σύνολο γύρω σας, είναι πολύ πιο μεγάλη βαθύτερη και επιτακτική. Επαναπροσδιορίστε λοιπόν τη θέση σας, αποκολληθείτε από το παρελθόν, φροντίστε διαφορετικά τον εαυτό σας και πάνω σε αυτές τις αρχές και τις αξίες αρχίστε να αναζητάτε νέες πατρίδες και νέους ήλιους. Ξυπόλητοι και ολόγυμνοι μέσα στη καθαρή σας δόνηση μονάχα.

Μέχρι την επόμενη φορά, σας αφήνουμε με αυτή την επαναστατική σκέψη και ιδέα, μέσα σε μια νέα αντίληψη των πραγμάτων. Ελπίζουμε, ευχόμαστε και είμαστε σίγουροι πως όλοι σας θα κάνετε ένα βήμα μπροστά γιατί έτσι γίνονται οι αλλαγές.

Ένα βήμα τη φορά και Έτσι Είναι!!!

Pin It on Pinterest

Share This