+30 210 5051277

Ανώτερη Επικοινωνία – Κρύων

Ομαδικές Ανώτερες Επικοινωνίες

Δάσκαλος Κρύων «Ενεργειακή επιτάχυνση»

Ανώτερη Επικοινωνία με την Ελένη Πιππή

Δάσκαλος Κρύων

«Ενεργειακή επιτάχυνση»

Από την ομάδα Ανώτερης Επικοινωνίας στην Ουράνια Σφαίρα.

Δάσκαλος Κρύων: «Χαιρετώ την υπέροχη παρέα σας όπου και απόψε συναντιόμαστε μέσα από αγάπη και καθαρότητα. Μας ενώνουν πολλά περισσότερα από όσα μπορείτε να σκεφτείτε παρά τις προσπάθειες διαχωρισμού μας που κατά επανάληψη η ανθρωπότητα έπραξε για αιώνες στην ιστορία της γης.

Έτσι ο κάθε ένας που συμμετέχει σε αυτή την επικοινωνία, θα ζητήσω να πάρει μια εισπνοή και να εισέλθει στο κέντρο της καρδιάς του… εκεί ξέρεις ότι βρίσκεται η αλήθεια σου και μη φοβηθείς τη μετατόπιση της ενέργειας σου που μπορεί να σου συμβεί καθώς συντονίζεσαι με το καρδιακό σου κέντρο.

Είμαι περήφανος για κάθε εσένα χωριστά, γιατί κάθε μέρα κατακτάς όλο και περισσότερο τον πραγματικό σου εαυτό και συνεχίζεις να εργάζεσαι για την πνευματικότητα σου, παρά τις όποιες αντιστάσεις μπορεί να βάζει ο νους σου σε αυτή τη διαδικασία εξέλιξης. Και εξ’ άλλου αυτό σημαίνει να είσαι άνθρωπος, από τη μία να νιώθεις και από την άλλη να σκέφτεσαι, από τη μία να συνειδητοποιείς και από την άλλη να μπερδεύεσαι, από τη μία να θυμάσαι και από την άλλη να ξεχνάς. Αυτό είναι το κουστούμι της δυαδικότητας σου και δε θέλω φυσικά να σε επικρίνω! Είναι η δική σου εξέλιξη εδώ, να βρεις την ισορροπία με το νου και τη καρδιά σου.

Ενεργειακή Επιτάχυνση

Είναι έντονες οι εποχές που περνάτε εδώ στη Γη. Πήραμε μια μεγάλη απόφαση στις Ουράνιες σφαίρες πρόσφατα, να δώσουμε μια επιπλέον ενεργειακή ώθηση στην ανθρωπότητα ώστε να επιταχύνει τις διαδικασίες της εξέλιξής της. Και όχι μόνο για εσάς εδώ στην Ελλάδα. Αν κοιτάξετε τι συμβαίνει ταυτόχρονα και σε άλλες χώρες, πόλεις της Γης θα καταλάβετε ότι πρόκειται για μια συλλογική επιτάχυνση. Η ενεργειακή επιτάχυνση συμβαίνει μέσα από δέσμες φωτός, υψηλότερης ενέργειας οι οποίες κατέρχονται στο συλλογικό πεδίο της γης και αυτό συμβαίνει για πρακτικούς κυρίως λόγους. Από τη μία να αποβάλλετε πιο γρήγορα κατάλοιπα της παλιάς σας ενέργειας και από την άλλη να πάρετε τη δύναμη του εαυτού σας στους ώμους σας ξανά.

Υπάρχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον στις δικές μας σφαίρες για την πορεία της εξέλιξης σας εδώ αλλά φυσικά όπως γνωρίζετε, δε μπορούμε ούτε κατ’ ελάχιστο να σας κατευθύνουμε στις προσωπικές και συλλογικές σας δράσεις και αποφάσεις. Παρατηρούμε πως έχουν κινητοποιηθεί τα πράγματα μέσα από την ενέργεια των σκέψεων σας, των συναισθημάτων σας και των σχέσεων σας, μέσα σε όλη αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία εγρήγορσης.

Θα σας πάω πολλούς αιώνες πριν, στην εποχή του μεγάλου σκότους όπου οι άνθρωποι βίωναν αρκετά μεγάλη υποδούλωση και πίεση, τόσο ψυχολογική και σωματική, όσο νοητική και ενεργειακή. Ο λόγος φυσικά αυτής της εποχής, εκτός από τις καρμικές εξισορροπήσεις, ήταν να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό και τη φωτεινότητά σας, κάτω από δύσκολες συνθήκες και μεγάλες πιέσεις. Κάνατε πολλές προσπάθειες να πάρετε πίσω τη δύναμη σας με όποιο κόστος, περάσατε αρκετές εποχές αβεβαιότητας και ανασφάλειας και όταν ακολούθησε η εποχή του φωτός, αυτή η μεγάλη πίεση και επίθεση έφυγε από πάνω σας σε ένα μεγάλο ποσοστό. Κερδίσατε το δικαίωμα της ζωής και της ανεξαρτησίας, μα εξακολουθούσε να υπάρχει ακόμη η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας που δίψαγε για έλεγχο και χειραγώγηση. Μη ξεχνάτε, οι δυο σας πλευρές πάντα θα μάχονται να γίνουν ένα, μέσα από αγάπη και αποδοχή και σημασία έχει ποια πλευρά θα ενισχύσετε.

Ο άνθρωπος όμως καθώς αλλάζει, μπορεί εύκολα να ξεχάσει τι τον βοηθά, τι τον εξελίσσει, τι τον μεταμορφώνει και για να θυμηθεί ξανά τον τρόπο πως να αναπτύσσεται και να αγαπά, πολλές φορές χρειάζεται να λειτουργήσει κάτω από πίεση. Όλες αυτές οι δύσκολες εποχές, η ανθρωπότητα τις βίωσε για να προβάλλει τον αληθινό της εαυτό, την πραγματική της υπόσταση, ώστε να αναπτυχθεί ένας κόσμος αγάπης και αλήθειας. Όχι ελέγχου και υποδούλωσης. Για να καταλάβεις άνθρωπε τι έχεις μέσα σου, από τι υλικό είσαι φτιαγμένος, πρέπει κάτι να σε δοκιμάσει, να σε πιέσει για να το εκδηλώσεις.

Αυτή τη στιγμή δέχεσαι από παντού πιέσεις ώστε να αναδείξεις την αληθινή θεϊκή σου πλευρά και να γίνεις το παράδειγμα ανάπτυξης και φωτεινής αγάπης προς την ανθρωπότητα. Ποιοί είστε πραγματικά λοιπόν; Τι πρεσβεύετε; Ποια είναι η δική σας αλήθεια και που βρίσκεται η αυθεντικότητα του χαρακτήρα σας; Πολλοί πνευματικοί δάσκαλοι έχουν μιλήσει για την αυθεντικότητα, για τον αληθινό εαυτό για τον συλλογικό έλεγχο και την αυθεντική σκέψη. Και κάτω τελικά από ποιες συνθήκες επιλέγετε να την εκδηλώσετε την αλήθεια σας και την αυθεντικότητα σας;

Τώρα καλείστε να δείξετε πρώτα στους εαυτούς σας, ποια είναι η αλήθεια σας πέρα από ψευδαισθήσεις του όχλου, πέρα από την συναισθηματική και νοητική χειραγώγηση που εξακολουθείτε να δέχεστε στο πεδίο της γης, γιατί τα παιχνίδια ελέγχου δεν έχουν ακόμη εξαλειφθεί. Το Mind control και το Emotionally control εξακολουθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους γιατί ίσως χρειάζεται ακόμη Και αυτό! Μη ξεχνάτε συμπαντικά πως σας δίνεται κάθε φορά αυτό που χρειάζεστε ώστε να υπερβείτε τους εαυτούς σας και να ρισκάρετε για την μεταμόρφωσή σας προς έναν άνθρωπο μέσα στην αυτοκυριαρχία του και την αλήθεια του.

Η αλήθεια και η αυθεντικότητα είναι οι ενέργειες που ενισχύονται αυτή την περίοδο στο πεδίο σας. Και από τη δική μας σφαίρα ότι σας συμβαίνει τώρα, είναι ένα παιχνίδι επικράτησης της αλήθειας και της καθαρότητας, για εσάς μεταφράζεται ως ένα παιχνίδι επιβίωσης κάτω από πίεση. Και εδώ χρειάζεται να αποφασίσεις σε τι βάσεις θα χτίσεις ξανά το πεδίο δράσης σου. Ποιες ενέργειες και ποιότητες θα ενισχύσεις προσωπικά και κοινωνικά;

Γνωρίζω ότι αρκετοί φοβάστε αυτή τη στιγμή με ότι γίνεται γύρω σας, πως νιώθετε και κυριεύεστε από ανασφάλειες και είναι εντάξει και αυτό. Είναι ανθρώπινο, είναι συναίσθημα. Όμως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσεις πια εσύ για εσένα την αλλαγή πορείας σου, μέσα από την δική σου όμως πραγματική και αυθεντική σκέψη. Μέσα από τη δική σου αλήθεια και όχι αυτή που σου έχουν οι άλλοι εμφυτεύσει ως δική σου. Πολλές φορές νομίζεις ότι αυτό που νιώθεις είναι δικό σου και ότι είναι αληθινό, ενώ μπορεί να είναι η σκέψη και η επιθυμία κάποιου άλλου. Πολλές φορές κάνεις κάτι, γιατί νομίζεις ότι είναι δική σου απόφαση ενώ υποσυνείδητα κάποιος άλλος να σε έχει κατευθύνει σε αυτό. Πόσες φορές πήρες μια απόφαση που νόμιζες ότι ήταν η καλύτερη για εσένα ενώ στην πραγματικότητα ήταν η αλήθεια κάποιου άλλου; Όλα αυτά φυσικά ανήκουν μέσα στην μαθητεία σου για την αυθεντικότητα. Για να βιώσεις την αφύπνισή σου, πρέπει πρώτα μέσα σου να συνειδητοποιήσεις ποιες πλευρές σου είναι αυθεντικές και αληθινά δικές σου. Έτσι θα βοηθήσεις σημαντικά εσένα και το συλλογικό.

Παρατηρήστε όμως πως κινείται ο κάθε ένας από εσάς αυτές τις ώρες της κοσμικής αλλαγής, σε αυτές τις καταστάσεις που απαιτούν νηφαλιότητα και εγρήγορση. Με ποια ποιότητα λειτουργούν οι περισσότεροι; Μήπως επαναλαμβάνουν ένα ίδιο μοτίβο συμπεριφοράς ή δυναμώνουν τον αληθινό τους εαυτό; Έχει σημασία να γίνετε παρατηρητές ώστε να μπορείτε να αποκτάτε μια ορθή κρίση επάνω σε ποιο κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ανθρωπότητα. Αλλάζει η σκέψη και η αντίληψη; Αυξάνεται η συνειδητότητα και αναπτύσσεται η ενότητα;

Και η πραγματικότητα τώρα είναι, ότι πολύ δυνατά αυτή τη φορά, δοκιμάζεσαι άνθρωπε να κατακτήσεις την ποιότητα της αλήθειας και να σπάσεις ένα μοντέλο φόβου και αδυναμίας που σε έφερε σε αυτήν εδώ τη σημερινή κατάσταση. Γιατί από την εποχή του σκότους όπου σου προανέφερα, η ελευθερία λόγου και έκφρασης και η αλήθεια εαυτού, καταρρακώθηκαν   από κατώτερες ενέργειες ψυχολογικής και νοητικής πίεσης.

Κάτω οι Μάσκες

Τώρα, ας κοιτάξουμε λίγο πιο έξω από τη χώρα σας και θα σας τονίσω ξανά πως όλη η γαία σας, περνάει δύσκολες ώρες ριζικών αλλαγών και φτάνουμε στον πυρήνα του σχεδίου. Πολλές φορές είδαμε να χάνεται τελείως ο έλεγχος επάνω στη γη και λειτουργήσαμε και εμείς καταλυτικά για εσάς, ώστε να σας βοηθήσουμε να μπείτε ξανά σε τροχιά εκκίνησης. Αυτή τη φορά θα αναδείξετε συλλογικά τις ικανότητές σας και τις προθέσεις σας προς την ανάδειξη του φωτός.

Για να μπορέσετε να επιταχύνετε και εσείς προς αυτή την εξέλιξη, δε χρειάζεται να ασπαστείτε κανέναν δάσκαλο όπως παλιά, ούτε να ενταχθείτε σε ομάδες περί πνευματικότητας, ούτε να ακολουθήσετε πολιτικές γραμμές.

Αυτό που καλείστε να κάνετε είναι να εκδηλώσετε επάνω στη γη αυτό που ήρθατε εξ’ αρχής να πράξετε ως ψυχές. Να εκδηλώσετε τις αρετές σας, τις αξίες σας, την αρμονία και την δικαιοσύνη, τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, ώστε να καλύπτετε πάντα με φως οι όποιες σκοτεινές πλευρές, μέσα από αλήθεια και καθαρότητα. Χωρίς ψέματα, έλεγχο, πλασματικές υποσχέσεις, εξαθλιωτικές πράξεις και χειραγωγήσεις. Και φυσικά χωρίς μάσκες.

Κάτω οι μάσκες! Όλων των χρωμάτων, όλων των ενεργειών, όλων των υποσχέσεων. Στην πράξη τώρα θα λειτουργήσουν όλες οι ποιότητες και ότι είναι αληθινό θα μείνει στέρεο, ότι δεν είναι θα διασκορπιστεί. Μη φοβηθείτε αν κάποια στιγμή καταρρεύσει μία όψη της πραγματικότητα σας και νιώσετε ότι χάνετε το παιχνίδι της επιβίωσης. Θα είναι ένα απαραίτητο βήμα προς την ισχυροποίηση του εαυτού σας και την επικράτηση κοινωνικά της ουσίας και όχι των ψεύτικων υποσχέσεων και μοντέλων επιβίωσης. Αυτό θα το περάσετε για να μείνει όρθιο ότι υπηρετεί την αλήθεια και να μάθετε και εσείς με τη σειρά σας να ζείτε με αυτή.

Δεν είναι όλα τόσο εύκολα προς τις ριζικές αλλαγές αλλά και από την άλλη δεν είναι και τόσο δύσκολα. Μείνετε στο κέντρο σας και στην ηρεμία σας αφού εσείς γνωρίζετε πως αυτός είναι ο δρόμος της κάθαρσης. Αν γίνετε όλοι μαζί μια γροθιά και υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον, αν ξεπεράσετε τους διχασμούς σας και στηριχθείτε επάνω στην αγάπη, στην συμπόνια, στην υποστήριξη, τότε θα ξεπερνάτε τις δυσκολίες πολύ πιο γρήγορα. Μπορεί να μην έχετε πιστέψει ακόμη ότι το σενάριο που βιώνετε είναι το πιο ανώδυνο που μπορεί να είχατε στο σύνολο, αλλά σας τονίζω πως η πνευματική οικογένεια σας υποστηρίζει. Σας υποστηρίζουμε με αρκετούς μοναδικούς τρόπους και σας παρέχουμε συμπαντική βοήθεια. Για να δημιουργήσετε μια καινούργια ανθρωπότητα, αληθινή, όμορφη, φωτεινή και αληθινή θα πρέπει να κατακτήσετε τις ποιότητες πρώτα μέσα σας.

Μη συγκρίνεστε με τους άλλους λαούς, με τους άλλους ανθρώπους. Δεν ήρθατε να είστε όλοι ίδιοι ως χαρακτήρες και ποιότητες, ούτε και να βιώσει η κάθε χώρα με την ίδια δυναμική την αλλαγή της. Ο κάθε πολίτης, η κάθε χώρα έχει διαφορετικές ποιότητες και αξίες να υπηρετήσει στο συλλογικό. Εξ΄άλλου η διαφορετικότητα οδηγεί στην ενότητα και η κάθε χώρα δέχεται ψυχές που θα γειώσουν στη Γη διαφορετικές ναι μεν, αλλά το ίδιο σημαντικές και δυνατές ποιότητες.

Κάντε την ενδοσκόπησή σας τώρα, δείτε που ακριβώς βρίσκεστε και τι ζητάτε από τη ζωή και τους ανθρώπους γύρω σας και πως σας επηρεάζουν. Ακόμη και ο πιο αγαπημένος άνθρωπος δίπλα σας μπορεί να σας ασκεί συναισθηματική και νοητική χειραγώγηση, όχι μόνο τα πολιτικά σας πρόσωπα. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να οδηγείται στο παιχνίδι του διαχωρισμού και των ψευδαισθήσεων. Η πορεία σας εξαρτάται από εσάς και μόνον εσάς. Σταθείτε για λίγο στην ουδετερότητα. Οπότε εξαρτάται από εσάς πόσο εύκολα ή δύσκολα, αργά ή γρήγορα θα περάσετε με επιτυχία την πίστα που ανεβαίνετε με την ενεργειακή επιτάχυνση.

Τολμώ να σου πω άνθρωπε πως αυτό το παιχνίδι το γήινο που συμβαίνει τώρα, είναι άκρως αποκαλυπτικό. Θα πέσουν πολλές μάσκες και θα βγουν πολλές αλήθειες στο φως, πολλά πράγματα που για χρόνια νομίζατε πως είναι αληθινά, θα κατανοήσετε ότι ήταν ψεύτικα. Θα αντιληφθείτε ποιες ψευδής επιθυμίες, ανάγκες, ή ακόμη και εξαρτήσεις έχετε και θα διακρίνετε τι είναι κατάλληλο για εσάς πλέον. Πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν πως σας μεταφέρουν την αλήθεια στη γη, θα κατανοήσετε ότι μεταφέρουν δικές τους παρανοήσεις ή ψευδαισθήσεις. Θα μπορέσετε να κατανοήσετε ότι και κάποια δικά σας αγαπημένα άτομα δεν είναι αληθινά απέναντί σας. Η εποχή της αλήθειας! Του φωτός! Η ώρα που θα πέσουν οι μάσκες σας.

Και καθώς θα σας χαιρετήσω θα σας δώσω μια συμβουλή, μπροστά στο αληθινό μη φοβηθείτε, μην οπισθοχωρήσετε, κοιτάξτε το φως κατάματα και μη σταματήσετε από φόβο. Να θυμάστε πως τώρα καλείστε συνειδητά όσο ποτέ άλλοτε να υπηρετήσετε το φως και τις αξίες που πρεσβεύετε, όλοι μαζί σαν μια γροθιά.

Μη νομίζετε ότι τον απόλυτο έλεγχο τον έχουν μόνο εκείνα τα άτομα που βρίσκονται επάνω σε θέσεις εξουσίας. Μην ξεχνάτε και τη προσωπική σας δύναμη να επηρεάζετε καταστάσεις. Αλληλεγγύη άνθρωπε. Συμπόρευση. Τα γεγονότα θα τρέξουν γρήγορα και το παιχνίδι εξαρτάται από εσάς. Σας χαιρετώ μέχρι την επόμενη φορά!»

Μάθετε περισσότερα

ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ
ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ
ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΚΡΥΩΝ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ
ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ