+30 210 5051277

Ανώτερη Επικοινωνία – Κουτχούμι Λαλ Σιγκ

Ομαδικές Ανώτερες Επικοινωνίες

Δάσκαλος Κουτχούμι Λαλ Σιγκ «Τέρμα ο Εσωτερικός Πόλεμος»

Ανώτερη Επικοινωνία με την Ελένη Πιππή

Δάσκαλος Κουτχούμι Λαλ Σιγκ

«Τέρμα ο Εσωτερικός Πόλεμος»

Από την ομάδα Ανώτερης Επικοινωνίας στην Ουράνια Σφαίρα.

Δάσκαλος Κουτχούμι Λαλ Σιγκ “ Πάρτε λίγο χρόνο οικογένεια και συντονιστείτε στην καρδιά σας , έτσι ακριβώς… Σας καλωσορίζω. Για άλλη μια φορά έρχομαι να σας πω, πως είμαι υπερήφανος για εσάς. Για άλλη μια φορά το πνεύμα χαίρεται για εσάς που βρεθήκατε εδώ να ανοιχτείτε , να μοιραστείτε, να αισθανθείτε, να ακούσετε , να νιώσετε και ο άνθρωπος φυσικά αυτό είναι! Είναι ένα κράμα συναισθημάτων και αισθήσεων . Δώστε λίγο χρόνο αγαπημένοι και παρατηρήστε τον εαυτό σας πριν ξεκινήσουμε την επικοινωνία μας και αυτή τη φορά . Παρατηρήστε για λίγο πως είστε ακριβώς τώρα… ετούτη την στιγμή, τι νιώθετε ….αν νιώθετε πλήρεις ή κατά κάποιον τρόπο κενοί , αν νιώθετε ο ένας δίπλα στον άλλον ή απόμακροι , αν νιώθετε καλά με τον εαυτό σας ή όχι, αν έχετε θυμώσει με κάτι η αν νιώθετε κουρασμένοι ψυχικά η σωματικά. Είναι καλό να δώσετε για λίγο αυτό το χρόνο στον εαυτό σας και να τον παρατηρήστε Ακριβώς ετούτη τη στιγμή που ήρθατε να παραδώσετε την ψυχή σας μέσα στην ενέργεια. Namaste

Ο Συναισθηματικός Κόσμος σου και Εσύ!

Έτσι λοιπόν πως είσαι και σήμερα οικογένεια; Ο κάθε ένας χωριστά..πως βλέπεις τον εαυτό σου; Μέσα σε όλα τα προβλήματα σου ; Μέσα σε όλα αυτά που σε επηρεάζουν; Ποια συναισθήματα σε πλημυρίζουν καθώς συντονίζεσαι με το πνεύμα σου αλλά και με την πνευματική σου οικογένεια; Ποια συναισθήματα σου γεννήθηκαν αυτό τον καιρό και πως εσύ αντέδρασες προς αυτά; Τα κατανόησες και τα αποδέχτηκες ή τα φοβήθηκες και τα έδιωξες; Πως είσαι αυτή την στιγμή που ήρθες να απελευθερωθείς μέσα σε μια ομάδα αγάπης; Γιατί μη ξεχνάς πως ότι και να σου συμβαίνει στη ζωή σου, ότι και αν αντιμετωπίζεις, είναι πολύ σημαντικό και συνάμα υπέροχο να μπορείς να κατανοείς τον εαυτό σου μέσα από τα συναισθήματα που σου αναδύονται από τις εμπειρίες σου εδώ στη γη. Από την στιγμή που επέλεξες ως ψυχή να έρθεις εδώ στη γη , έκανες μια συμφωνία με τον εαυτό σου. Να νιώθεις στο έπακρο κάθε εμπειρία που βιώνεις καθημερινά ώστε να έχει νόημα η ενσάρκωση σου, γιατί δεν ήρθες να ζεις παθητικά ούτε να αναπτύξεις μια ρουτίνα και να βολευτείς μέσα σε αυτή. Οπότε θα ήταν ωφέλιμο να μη περιορίζεις τον εαυτό σου και να αρπάζεις κάθε ευκαιρία προς δράση και εξέλιξη, έχοντας πάντα στο νου σου να εκφράζεις τα συναισθήματα σου που θα σε πλημυρίσουν. Χρειάζεται να βιώνεις ολοκληρωτικά το καθετί που έρχεται μέσα σου γιατί έτσι αναπτύσσεσαι και ολοκληρώνεσαι ως άνθρωπος ενσαρκώμενος στο πεδίο της γης.

Δημιούργησε και πράξε, γιατί ανήκεις στην οικογένεια της δημιουργίας..

Γίνε μέλος της κοινωνίας που ζεις μέσα από οράματα και στόχους…

Κατανόησε τον εαυτό σου πως λειτουργεί μέσα από την εμπειρία της ενσάρκωσης…

Βίωσε ολοκληρωτικά τον θυμό σου , τη λύπη σου, μη τα καταπιέζεις …

Βίωσε ολοκληρωτικά τη χαρά σου ,την αγάπη σου, μη τα μισιάζεις ..

Βίωσε ολοκληρωτικά κάθε εμπειρία σου και μη τις περιορίζεις ..

Μοίρασε με τον συνάνθρωπό σου και επιδίωξε κάθε αλλαγή…

Και άφησε τον εαυτό σου να εκφραστεί… αλλιώς δεν έχει νόημα. Δεν έχει νόημα να ελέγχεις χωρίς να προσπαθείς να απελευθερώνεις ότι δημιουργείται στο συναισθηματικό σου κόσμο γιατί μέσα από εκεί βιώνεις τις εμπειρίες σου. Γιατί μέσα από το άφημα κατανοείς καλύτερα γιατί υπάρχουν όλα αυτά τα συναισθήματα μέσα σου. Αλλιώς γιατί ήρθες στη γήινη εμπειρία σου, αν κάθε τι το νιώθεις μη ολοκληρωμένα; Αυτή είναι η συμφωνία που έκανες με εσένα, να δίνεις χώρο να εκφράζεσαι και να βιώνεις τα συναισθήματα σου καθώς τα απελευθερώνεις με πλήρη κατανόηση.

Σύμφωνα με την νοητική σου σκέψη, νομίζεις πως έτσι είσαι προστατευμένος , πως είσαι ασφαλής χωρίς να δείχνεις αυτό που νιώθεις ή χωρίς να εκφράζεσαι και πως με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορεί κάνεις να παραβιάσει την προσωπικότητα σου η τον ασφαλή σου χώρο.

Όμως άνθρωπε , αν θέλεις να κάνεις μια ανώδυνη μετάβαση στη νέα σου ενέργεια , στη νέα εποχή , αν θέλεις να είσαι πνεύμα και σώμα στο εδώ και στο τώρα, χρειάζεται να μάθεις να είσαι πραγματικά ελεύθερος εσωτερικά. Χρειάζεται να σπάσεις τις πόρτες της σιωπής σου ή της άρνησης και να λιώσεις τους συναισθηματικούς σου πάγους, εκφράζοντας με αγάπη την κάθε αλήθεια σου.

Χρειάζεται να επιτρέπεις στον εαυτό σου να νιώθει το καθετί με όλα σου τα κύτταρα, με όλες σου τις αισθήσεις ώστε να μάθεις να δίνεις και να δέχεσαι, όχι με το εγώ σου μα με την ψυχή σου. Έτσι θα ανοίξει περισσότερο το πεδίο της αντίληψης σου.

Ένας , λοιπόν , τρόπος αγαπημένε , αν θέλεις να περάσεις σε αυτή την εποχή της ελευθερίας , από το πριν στο μετά , από το δύσκολο στο εύκολο , από τον έλεγχο στην ελευθερία , από το μίσος στην αγάπη ,αν θέλεις να φύγεις από την δυαδικότητα και να περάσεις στην προσωπική σου ελευθερία , είναι να αφήσεις τα συναισθήματα σου να εκφράζονται ελεύθερα, με σοφία και αληθινή αγάπη.

Μη καταπιέζεις τίποτα πλέον , αυτό ανήκει στην παλιά εποχή , αυτό ανήκει τότε ,σε εκείνες τις εποχές που οι άνθρωποι ήταν ο μόνος τρόπος που γνώριζαν πως να προστατεύουν τον εαυτό τους και τα κεκτημένα τους .

Τώρα όμως , ε; χμμμμμ…Περνάς σε μια άλλη εποχή ,περνάς σε μια άλλη ενέργεια που σε θέλει να είσαι δυνατός , ελεύθερος και να εκφράζεις το μέσα σου χωρίς περιορισμούς . Η Νέα εποχή σε θέλει αγαπημένε άνθρωπε , χωρίς πάγους , χωρίς αντιστάσεις , χωρίς φράχτες .

Σπάσε τους φράχτες . Βγες στην ελευθερία σου και φώναξε ποιος είσαι. Τι περιμένεις ακόμα ; Πως αντιστέκεσαι ; Όσο περισσότερο αντιστέκεσαι στην πνευματική-συναισθηματική σου έκφραση τόσο περισσότερο αντιστέκεσαι στην μετάβαση του εαυτού σου και στη συλλογική ανάπτυξη.

Ξέρετε αγαπημένοι μία κατάσταση που ανακυκλώνεται στη σημερινή εποχή ; Είναι ότι επιχειρείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις της ζωής σας με τους ίδιους τρόπους όπως κάνατε παλιά. Και θα καταλάβετε πολύ γρήγορα πως αυτό το μοτίβο δεν θα λειτουργεί πλέον και δεν θα σας εξυπηρετεί. Και θα παρατηρείτε πως κάποιες καταστάσεις όσο και αν προσπαθείτε δεν θα αλλάζουν. Γιατί;

Γιατί τόσα χρόνια λειτουργείς ίσως με έναν συγκεκριμένο τρόπο και με έναν συγκεκριμένο ρυθμό, ίσως γιατί έτσι σε έχουν μάθει και έτσι έχεις πλαστεί. Και δεν είναι λάθος γιατί ότι και αν έκανες, με όποιον τρόπο, αυτό σε έχει φτάσει εδώ που βρίσκεσαι και μπράβο για την πορεία σου. Όμως ήρθε η ώρα να επιλέξεις να πράξεις κάπως διαφορετικά στη μετάβαση αυτή που συμβαίνει τώρα στη γη και εσύ, επειδή ακριβώς είσαι ένας μέρος της παγκόσμιας αλλαγής, οφείλεις να προετοιμαστείς κατάλληλα και να ρεύσεις με τη ροή του ποταμού. Μάθε να αλλάζεις τους παλιούς τρόπους σκέψης ή ανάπτυξης, με Αγάπη και Αποδοχή. Και με τον καιρό και την εξέλιξη σου θα δεις πως τελικά δεν υπάρχει καμία δυσκολία προς το άφημα και την αλλαγή, παρά μόνο οι αντιστάσεις του Νου σου.

Άρα άνθρωπε για να ακολουθήσεις την αλλαγή χρειάζεται να επιτρέψεις πρώτα από όλα μέσα σου να εκφράζεις την αλήθεια σου- ποιος αληθινά είσαι ,να εκφράζεις τα συναισθήματα σου- γιατί αυτή είναι η αλήθεια του εσωτερικού σου κόσμου και να αφήνεσαι σε ότι καινούργιο και μοναδικό για σένα.

Και μια συμβουλή! Μη σκέφτεσαι τόσο πολύ! Δεν είναι η αλήθεια σου οι σκέψεις σου. Ή καλύτερα …δεν είναι πάντα αυτά που σκέφτεσαι ο αληθινό σου εαυτός παρά εκείνος που έχεις δανειστεί από το σύστημα που υπάρχεις. Για αυτό σας τονίζουμε να δίνετε περισσότερη ουσία σε αυτά που αισθάνεστε, γιατί χρειάζεται χρόνος μέχρι ο νους πραγματικά να αποδεσμευτεί από τις άσκοπες φλυαρίες και άσκοπες εντυπώσεις.

Η Σκιά και Εσύ!

Ας μιλήσουμε τώρα για την Σκιά.

Η Σκιά είναι όπως γνωρίζετε το άλλο μισό σας ένδυμα. Η Σκιά είναι αυτή που δημιουργεί τους πάγους όπως σας είπα παραπάνω, που δημιουργεί τους φράχτες ,είναι αυτή που χτίζει μαζί με τον άσκοπο νου , πολύ καλά , τις μάντρες πέτρα με την πέτρα. Και όταν ακολουθείς την Σκιά τότε μπορείς να παραμείνεις για χρόνια παγιωμένος μέσα στις αρνητικές σου πλευρές και συναισθήματα, χωρίς καμία επιλογή ή διάθεση για να φέρεις μέσα σου την αλλαγή. Για χρόνια η ανθρωπότητα έτρεφε την Σκιά της! Και είναι η πρώτη φορά , η πρώτη σημαντική εποχή που η ανθρωπότητα , ο κάθε άνθρωπος, είτε το γνωρίζει είτε όχι, τώρα ήρθε να φωτίσει την Σκιά του . Και έρχομαι σαν μια ανώτερη σκέψη σου να σε ρωτήσω:

Είσαι έτοιμος να φωτίσεις την Σκιά σου ; Χωρίς όμως να την αρνηθείς και χωρίς να της ξεφύγεις.

Είσαι έτοιμος να φωτίσεις τη Σκιά σου χωρίς όμως να την τιμωρήσεις και χωρίς να απογοητεύεσαι;

Είσαι έτοιμος να αγκαλιάσεις τη Σκιά σου και να της πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ που σε έφερε σε αυτό εδώ το σημείο, με μια άλλη συνειδητότητα πλέον;

Είσαι έτοιμος να πεις στη Σκιά σου ένα μεγάλο ευχαριστώ που σε έχει βοηθήσει να βιώσεις τις εμπειρίες της ζωής;

Ναι αγαπημένε άνθρωπε. Ήρθε η ώρα να πεις στη Σκιά σου ένα μεγάλο ευχαριστώ και να γνωρίζεις- και να θυμάσαι – πως τη χρειάζεσαι ακόμα γιατί βρίσκεσαι στον κόσμο της δυαδικότητας. Καθώς θα τελειώσει η συλλογική μετάβαση προς μια συνείδηση αγάπης, τότε θα μπεις ολοκληρωτικά στη μοναδικότητα σου . Όταν φύγετε σαν σύνολο από την δυαδικότητα σας, τότε δεν θα χρειάζεστε την Σκιά . Θα την βγάλετε όπως βγάζετε το πανωφόρι σας .

Δεν θα χρειάζεστε καμιά Σκιά πια , κανένα νου ,καμιά κατώτερη σκέψη , κανένα κατώτερο συναίσθημα . Αλλά ακόμη επειδή η δυαδικότητα είναι εδώ, είναι και η Σκιά εδώ ώστε να μάθετε, ώστε να αναπτυχθείτε, ώστε εξελίσσετε τον εαυτό σας μέσα από τις προκλήσεις, καθώς βρίσκεστε σε μια συνεχόμενη πάλη .Και ενώ το πνεύμα σας θέλει αγαπημένους με τον εαυτό σας και συμφιλιωμένους με τη Σκιά σας και την αρνητική σας πλευρά ακόμη και τώρα ,ακόμη και μέχρι σήμερα παλεύετε με το μέσα σας .

Πάρε λίγο χρόνο αγαπημένε άνθρωπε ώστε να αναρωτηθείς γιατί ακόμη παλεύεις ; Γιατί ακόμη παλεύεις τη Σκιά σου, τον εαυτό σου; Αντί να συμφιλιωθείς με την άλλη σου πλευρά και να καταλάβεις πως είναι η ισορροπία σου εδώ στη γη, την παλεύεις. Και νιώθεις τόσο άσχημα με σένα, όταν για παράδειγμα θυμώνεις ή μισείς ή απογοητεύεσαι ή τέλος πάντων όταν ξεσηκώνεται η Σκιά και φωνάζει. Άρα θαυμάζεις μόνο την μία σου πλευρά και την άλλη την παλεύεις; Αλλά ακόμη και σε αυτή τη περίπτωση αυτό συμβαίνει γιατί δεν έμαθες να χρησιμοποιείς με σοφία την Σκιά σου και όχι με την έπαρση ή την αρνητικότητα του εγώ.

Παρατήρηση χρειάζεται, κατανόηση χρειάζεται …στο να μάθεις άνθρωπε γιατί και πάλι φωνάζει η Σκιά και να την εκπαιδεύσεις ώστε να μιλάει με Αγάπη και Συμπόνια. Αφού με αυτήν ήρθες ,με αυτήν ενσαρκώθηκες άρα μην προσπαθείς να αποχωριστείς την Σκιά σου γιατί δεν γίνεται. Όμως αγκάλιασε την! Νιώσε ένα με αυτή! Ρίξε της άπλετο φως και τότε θα δεις ότι κάνεις κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που τόσα χρόνια έκανες. Να μια πράξη αλλαγής! Μην προσπαθείς να την διώξεις άνθρωπε, αγκάλιασε την, μερίμνησε για αυτή, φρόντισε τη, ρίξε φως πάνω της και δες πως θα λειτουργεί πλέον μέσα από μια διαφορετική ποιότητα.

Οι Σχέσεις και Εσύ!

Θα μιλήσω και για κάτι άλλο όμως αγαπημένοι, απόψε Θα μιλήσω για τις σχέσεις σας . Για τις σχέσεις που έχετε μεταξύ σας . Ως άνθρωποι , ως φίλοι , ως εραστές , ως σύντροφοι ,ως οικογένεια, ως συνεργάτες, καθώς παρατηρείτε και βιώνετε πολλές εντάσεις στη σημερινή εποχή . Θυμηθείτε όμως αυτό που μόλις ειπώθηκε. Αν ο κάθε άνθρωπος στο εδώ και στο τώρα μάχεται με την Σκιά του και δεν την έχει αγκαλιάσει, τότε είναι φυσιολογικό να μάχεστε με τις σχέσεις σας .

Θυμήσου λοιπόν αγαπημένε πως μόλις φωτίσεις τη Σκιά που παλεύεις τότε όλες οι σχέσεις θα αλλάξουν .

Μπορείς λοιπόν και έχεις δυο επιλογές: ή να συνεχίσεις να υπάρχεις και να ελκύεις το ίδιο μοτίβο βασανιστικών σχέσεων ή να φωτίσεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτές τις σχέσεις και κατ επέκταση και τις ίδιες! Δεν υπάρχει πια άλλος δρόμος . Δεν υπάρχει πια η μέση λύση . Εδώ και χρόνια η Νέα Ενέργεια που αναδύεται στη γη, σας υποστηρίζει να φύγετε από τις μέτριες λύσεις. Φτάνουν πια οι μετριότητες στη ζωή σας, δεν τις θέλετε ούτε εσείς αλλά ούτε και εμείς . Ούτε από την δική μας σφαίρα θέλουμε πια να συμβιβάζεστε και να αρκείστε με το μέτριο . Θέλουμε να επιτρέψετε πια στους εαυτούς σας να απολαύσετε τα πάντα στο έπακρον γιατί το αξίζετε.

Πριν λοιπόν παραπονεθείς ξανά άνθρωπε για τις ενοχλητικές, βασανιστικές, απογοητευτικές σχέσεις σου και να πεις ξανά το ρητό της παλιάς ενέργειας «Ο άλλος φταίει», μπες πρώτα μέσα στον εαυτό σου και αναγνώρισε πως η δική σου ευθύνη είναι να φωτίσεις τη δική σου Σκιά και όχι του απέναντί σου. Ο δικός σου ρόλος σε μια οποιαδήποτε σχέση είναι να ωριμάζεις και να φωτίζεσαι εσύ και μόνο εσύ. Γιατί όταν πραγματικά εσύ αλλάξεις, τότε θα δώσεις τη δυνατότητα και στον άλλον να εξελιχθεί και έτσι η σχέση σας θα μεταμορφωθεί. Πάρε τη δύναμη σου στα χέρια σου αλλά και τις ευθύνες σου! Και η ευθύνη που έχεις είναι να μεταμορφωθείς και να αναπτύξεις συνείδηση πλέοντας στο ποτάμι της ανανέωσης. Να άλλος ένας τρόπος αλλαγής!

Τέρμα ο Πόλεμος!

Και εδώ θα σας μιλήσω όπως και στην αρχή, για ένα επόμενο βήμα μεταμόρφωσης της παλιάς σκέψης και δράσης με την νέα πιο ελεύθερη ενέργεια. Σταμάτα πια να πολεμάς . Σταμάτα να πολεμάς τον εαυτό σου , την σκέψη σου , τις πράξεις σου , σταμάτα να πολεμάς τα συναισθήματα σου .Δεν υπάρχει κανένα νόημα σε αυτό αν θέλεις ειρήνη και γαληνή στο κόσμο που ζεις, ξεκίνα από εσένα .

Δεν έχει νόημα να πολεμάς τα συναισθήματα σου , να πολεμάς τον απέναντι , να πολεμάς τη σκέψη σου , να πολεμάς τα θέλω σου . Δεν έχει νόημα αν πολεμάς τον εαυτό σου . Και μετά περιμένεις τι ; Περιμένεις να έρθει ειρήνη στη Γη και οι άνθρωποι να συμφιλιωθούν , οι σχέσεις να ανθίσουν , οι κοινωνίες να λειτουργήσουν με ποιο ανθρώπινη μορφή αν ο κάθε ένας προσωπικά δεν έχει ανθίσει και φωτίσει το μέσα του; Αν δεν έχει καλλιεργήσει το πνεύμα του και τον τρόπο σκέψης του;

Βγες έξω από αυτό το δωμάτιο σε λίγη ώρα , και παρατήρησε τον κάθε άνθρωπο γύρω σου . Τους ανθρώπους παρατήρησε τους. Είναι ήρεμοι ; Τα έχουν βρει με τον εαυτό τους ; Έχουν βρει τις προσωπικές τους ισορροπίες ; Έχουν βρει τις προσωπικές τους αλήθειες ; Αν λοιπόν αγαπημένε δεν ισορροπήσεις τον εαυτό σου εσωτερικά ,δεν γίνεται να ισορροπήσει και η κοινωνία σου ούτε και ο κόσμος σου.

Και σταμάτα να πολεμάς λοιπόν. Συμφιλιώσου με την αλήθεια σου , με τα συναισθήματα σου , με αυτά που θες , με αυτά που θες να μοιραστείς , με αυτά που θες να εκφράσεις . Συμφιλιώσου. Και κάλεσε αν επιθυμείς τον προσωπικό σου Θεό και την προσωπική σου Θεά να συμφιλιώσουν τις δυο πλευρές σου, την Αρσενική που εκπροσωπεί την δράση και την Θηλυκή που εκπροσωπεί το φως. Οδηγήσου στην απλότητα και φύγε από τον θρόνο του Εγώ σου. Και ο θρόνος , οι θρόνοι έχουν αρχίσει να διαλύονται . Δεν θα υπάρξει πια κανένας θρόνος . Όλα θα φύγουν , όλα θα λυόσουν μέσα στην Νέα δόνηση της Αγάπης και Συμπόνιας που έρχεται- Που ήδη φυσικά είναι εδώ .

Για να σταματήσεις τον πόλεμο ξεκίνα επίσης να εκτιμάς τον χρόνο σου άνθρωπε . Να ξεκουράζεσαι και να μάθεις να απολαμβάνεις. Να παρατηρείς τις ποιότητες των σκέψεων σου και να προσπαθείς να τις φωτίζεις . Να επιτρέπεις να εκφράζεσαι ολοκληρωτικά. Να σπάσεις τους πάγους σου και να γίνεις ένα ποτάμι αγάπης , ένα ποτάμι χαράς και δεκτικότητας. Να καλλιεργείς τον εαυτό σου και να τον εκπαιδεύεις σε νέες τεχνικές, γνώσεις και έργα. Να ξεκινήσεις να μοιράζεις και να μάθεις να δέχεσαι.

Αλλά να μην ξεχνάς πρώτα από όλα να αγαπάς αυτή τη ποιότητα που εσύ ενσάρκωσες εδώ . Πως είναι δυνατόν λοιπόν άνθρωπε να έκανες μια μεγάλη γιορτή εκεί ψηλά πριν έρθεις ,να επέλεξες το κουστούμι σου , τη προσωπικότητα σου , να επέλεξες την ποιότητα σου και ερχόμενος εδώ να της έχει γυρίσει την πλάτη ; Πως γίνεται ; Αυτό είναι πόλεμος . Αυτό είναι μάχη. Άσε κάτω λοιπόν το σπαθί σου και μπες στην καρδία σου . Έτσι θα συμφιλιωθείς .

Άσε πίσω σου οτιδήποτε σε κρατάει στην ενέργεια του πολέμου . Κι αν νιώθεις πως όλοι οι γύρω σου φταίνε, ότι όλοι οι γύρω σου είναι λάθος , ότι οι γύρω σου , ο διπλανός σου σε εμποδίζει να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου, τότε αποστασιοποιήσου γιατί χρειάζεσαι τον χρόνο σου να καταλάβεις πως οι γύρω σου λειτουργούν έτσι όπως καρμικά έχει επιλεγεί ώστε εσύ να αφυπνιστείς και να φωτίσεις τις πτυχές σου.

Μη ξεχνάς αυτό που ειπώθηκε και πρωτύτερα, πως έχεις ευθύνη να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου, για να βρεις την ειρήνη σου. Και αυτό το μονοπάτι της εσωτερικής ειρήνης, δε μπορεί να στο στερήσει κάνεις. Μην επιτρέπεις λοιπόν να σου στερούν την ειρήνη , την προσωπική σου ειρήνη. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου στερεί την προσωπική σου αλήθεια .

Και θα μπορούσαμε να πούμε κι άλλα τόσα σήμερα, μα όμως κάθε λόγος του πνεύματος , κάθε σκέψη του πνεύματος , κάθε ενέργεια του πνεύματος είναι μια μικρή- μικρή πυροδότηση ενέργειας μέσα στο σώμα σας και χρειάζεται πρώτα από όλα να πάρετε τον χρόνο να αφομοιώσετε την πληροφορία .

Θα ήθελα λοιπόν να πάτε με την σκέψη σας για λίγο στην καρδιά σας και να νιώσετε πως όλες οι πληροφορίες που σας δοθήκαν σήμερα έχουν γίνει ένας κύκλος ενέργειας. Νιώστε όλες αυτές τις λέξεις που εκφράστηκαν απόψε να τριγυρίζουν στη καρδιά σας ..συμφιλίωση..ελευθερία…ισορροπία …μετάβαση…δεκτικότητα …. έκφραση …. ελευθερία … απελευθέρωση … αποδέσμευση … Αφήστε τις ποιότητες αυτές να πλέξουν ένα νέο ιστό γύρω από την καρδιά σας . Ένα νέο ιστό με μια άλλη πνευματική σκέψη …Συνεχίζετε να μιλάτε από μέσα σας . Συνεχίστε να λέτε αυτές τις λέξεις … ειρήνη … γαληνή …. συμφιλίωση …. φτιάξτε έναν ιστό γύρω από την καρδία σας . Οραματιστείτε τον. Δείτε τον . Φανταστείτε τον . Ένα χρυσό λευκό ιστό από χιλιάδες λέξεις που έχουν μέσα τους πολλές ποιότητες και συνεχίστε να τις λέτε ώστε να σφραγιστούν μέσα σας.

Και θα δείτε πως αυτές οι λέξεις θα αρχίσουν να ποτίζουν μέσα τα κύτταρα σας , θα αρχίσουν να δημιουργούν μια νέα ενέργεια γύρω από την καρδία σας . Και αυτό είναι εντάξει . Και αυτό είναι υπέροχο! Και μέρα με την μέρα παρατηρήστε την καρδιά σας , παρατηρείτε τους εαυτούς σας μέσα στις νέες ποιότητες , τις νέες δονήσεις που σφραγίζετε μέσα σας και θα έρθει η συμφιλίωση . Αφήστε κάτω τα σπαθιά . Συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ξεκινήστε από εσάς . Κάθε μέρα να φωνάζετε στην καρδιά σας , να δίνετε στον εαυτό σας αυτές τις ποιότητες .

Και να ξέρετε πως η ανάπτυξη κάθε ποιότητας, όπως αγάπη, συμπόνια, υποστήριξη, κατανόηση, ευγνωμοσύνη, είναι ένας ευφυής τρόπος ώστε να μπορείτε να κάνετε την μετάβαση σας στη Νέα εποχή, πολύ πιο ανώδυνα. Μη σφραγίζετε λοιπόν την ικανότητα που έχετε αγαπημένοι . Να νιώθετε και να αισθάνεστε τα πράγματα με το κάθε κύτταρο του εαυτού σας. Αυτή δεν είναι απλά μια ανθρώπινη αίσθηση αγαπημένοι , είναι η πνευματική σας αίσθηση.

Σας χαιρετώ και ζητώ ευημερία . Ζητώ να είστε μέσα στην ευδαιμονία σας . Σας αφήνω μέσα σε αυτές τις ποιότητες οι οποίες σιγά – σιγά θα δημιουργήσουν έναν νέο ιστό γύρω αυτήν καρδιά σας . Σας ευχαριστούμε .Μέχρι την επομένη φορά να είστε όλοι ευλογημένοι και να ευδαιμονείτε “

Μάθετε περισσότερα

ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ
ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ
ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΚΡΥΩΝ
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ
ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ